Món Esport
El greu error a la web de Messi que encara el vincula amb el Barça

El futbolista argentí Leo Messi va abandonar aquest passat estiu l’equip de la seva vida, el Futbol Club Barcelona, i va ingressar a les files del París Saint-Germain (PSG). Aquest fet es va viure com una autèntica tragèdia entre el barcelonisme i, malgrat que ja han passat més de tres mesos, encara es fa difícil veure l’astre de Rosario amb una samarreta diferent de la blaugrana. El seu nom havia estat vinculat al Barça des de feia gairebé vint anys i en la darrera dècada s’havia convertit en el gran referent dels culers arreu del món.

És per això que superar la marxa de Messi ha estat molt complicat per als barcelonistes i, irònicament, la pàgina web oficial de l’argentí sembla que tampoc no se n’ha acabat de fer a la idea. En buscar el nom de Leo Messi al cercador de Google apareix el seu portal personal, en la descripció del qual encara apareix com a jugador del Futbol Club Barcelona. Això sí, un cop dins de la pàgina ja no hi ha gairebé cap rastre de l’entitat blaugrana i el PSG s’endú tot el protagonisme, a la vegada que la selecció argentina.

Messi no està tenint un bon inici de nova etapa a París. Les lesions l’estan minvant d’una forma que no havia ocorregut en els darrers anys i tampoc no acaba de trobar el mateix rendiment que havia exhibit al Barça durant tants anys. A més a més, la premsa francesa i part dels aficionats del PSG l’acusen de prioritzar la selecció argentina al seu club. Fins al moment, només ha pogut marcar tres gols, cosa que l’allunya moltíssim dels registres que signava com a blaugrana, fins i tot en la darrera temporada. Alguns mitjans apunten que es podria plantejar abandonar el PSG, cosa que ara per ara sembla molt complicada.Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona

El Barça vol repetir l’operació Alves amb dos jugadors de la Premier

Notícia: El Barça vol repetir l’operació Alves amb dos jugadors de la Premier
Comparteix
El club blaugrana estaria interessat en Raheem Sterling i César Azpilicueta
Notícia: El Barça vol repetir l’operació Alves amb dos jugadors de la Premier - Mobile
Jordi Alba i Dani Alves, jugadors del Barça |  FC Barcelona

Alves serà el jugador pitjor pagat del Barça

Notícia: Alves serà el jugador pitjor pagat del Barça
Comparteix
El brasiler tindrà el salari fix més baix de la plantilla, però podrà optar a algunes variables
Notícia: Alves serà el jugador pitjor pagat del Barça - Mobile

Nou comentari

Comparteix