José Ángel Tasende, més conegut en el món del futbol com Angeliño, és un lateral esquerre gallec de 24 anys que actualmetn juga al Red Bull Leipzig de la Bundesliga alemanya. Aquest futbolista sempre havia estat propietat del Manchester City, però mai no va poder triomfar al conjunt anglès. Va anar cedit a diversos equips, fins i tot al Girona, i, quan li va tocar debutar amb els citizens, no va convèncer a Pep Guardiola i va acabar abandonant el club per fitxar pel Leipzig alemany.

Ara, un cop ja ha passat més d’un any i mig des que va estar a les ordres del de Santpedor, Angeliño ha protagonitzat unes declaracions molt dures contra el tècnic català. “Guardiola em va matar, a mi i a la meva confiança”, assegura el lateral gallec en declaracions a Bild, mitjà alemany. “Em va jutjar després de dos amistosos i ja no em va donat més oportunitats”, ratifica.

Angeliño aclama el seu nou entrenador, Julian Nagelsmann, un dels tècnics més ben valorats del futbol europeu: “Ell m’ha donat confiança i m’ha fet jugar”. La veritat és que el lateral gallec ha respost a les oportunitats que li ha donat el tècnic alemany. Amb el Leipzig ha jugat 49 partits entre aquesta temporada i l’anterior, ha marcat 9 gols i ha repartit 16 assistències.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola s’abraça a la Champions (0-2)
Notícia: Guardiola s’abraça a la Champions (0-2)
Comparteix
El Manchester City derrota el Borussia Monchengladbach a Alemanya
Els jugadors del City celebren un gol | Europa Press
El City de Pep Guardiola reafirma el seu liderat (1-0)
Notícia: El City de Pep Guardiola reafirma el seu liderat (1-0)
Comparteix
Els cityzens han vençut per la mínima a l'Arsenal d'Arteta i se situen a 10 punts del segon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa