Guardiola s’abraça a la Champions (0-2)

La posada en escena del Manchester City de Pep Guardiola a la fase d’eliminatòries de la Champions ha estat fantàstica. Els anglesos han derrotat el Borussia Monchengladbach al seu estadi, a Alemanya, amb un resultat sòlid i un domini indiscutible (0-2). El pas als quarts de final queda en poc més que un tràmit per als del de Santpedor, que es reafirmen com a un dels grans favorits per guanyar aquesta competició.

El pla de partit del Gladbach ha consistit en minimitzar danys i intentar deixar la porteria a zero per a la tornada. Tanmateix, des de bon començament ha quedat clar que això no els seria possible. L’equip de Guardiola ha dominat durant els 90 minuts i ha encadenat ocasions sense parar. Bernardo Silva ha estat l’encarregat d’obrir la llauna després de rematar una centrada de Cancelo.

A la segona meitat, Gabriel Jesus ha deixat sentenciat el xoc al minut 65, quan, altra vegada, ha aprofitat una jugada entre Cancelo i Bernardo Silva per marcar el segon. Ederson, porter brasiler dels citizens ha estat a punt de provocar un disgust als de Guardiola amb una errada greu ja al temps afegit, però fins i tot la sort està de cara per al tècnic de Santpedor.