Món Esport
El City de Pep Guardiola reafirma el seu liderat (1-0)
  • CA

El Manchester City és una màquina de guanyar. Avui, els de Santpedor han tornat a fer-ho. De fet, des del minut 2 els cityzens ja anaven per davant al marcador. Mahrez ha desequilibrat per la banda, i ha Sterling ha rematat de cap per avançar als líders de la Premier.

A partir d’aquí, el domini dels de Pep Guardiola ha estat aclaparador, dominant la possessió de la pilota fins a nivells del 70% i pressionant molt la sortida del rival. Així i tot, l’Arsenal ha tingut l’empat al minut 43′ després d’una combinació entre Bellerín i Nicolas Pépé.

La segona part ha començat bé pels interessos dels de Santpedor, amb De Bruyne tenint l’oportunitat de fer el segon només dos minuts després de la represa, i Sterling desbordant la defensa dels gunners. El més destacat del partit per l’Arsenal, mentrestant, estava sent Leno, el porter.

Però tot s’ha revolucionat a partir de l’hora de partit. L’Arsenal ha començat a ser més efectiu en la pressió, mirant d’ofegar al City, i Saka primer i Cancelo després, han tingut dues clares oportunitats per poder posar un gol més al marcador. Arteta ha mirat de posar tota la carn sobre la graella als minuts finals fent canvis de marcat caràcter ofensiu, però no ha estat prou per empatar el partit davant d’un City intractable.



Més notícies
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “Estic més decebut que el dimarts”
Notícia: Koeman: “Estic més decebut que el dimarts”
Comparteix
El tècnic blaugrana ha comparegut després de l'empat davant el Cadis i ha reconegut la seva decepció pel resultat
Lenglet, central del Barça | FC Barcelona
Imperdonable (1-1)
Notícia: Imperdonable (1-1)
Comparteix
El Barça ha perdut una gran oportunitat de lluitar per la Lliga i Lenglet queda molt assenyalat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa