agraph -->

Clément Lenglet és el responsable que el Barça hagi deixat escapar pràcticament totes les opcions que li quedaven de poder lluitar per la Lliga. En un partit contra el Cadis al Camp Nou en el qual els andalusos no han generat gairebé cap ocasió de perill, el central francès ha comès un penal imperdonable als darrers instants que ha suposat l’empat (1-1). Amb aquest resultat, els blaugrana desaprofiten la derrota de l’Atlètic de Madrid contra el Llevant, només li retallen un punt i ara és el Reial Madrid l’equip que pot somiar amb treure els matalssers de la primera posició.

Partit de migdiada

La sensació general del partit és que en cap moment els tres punts marxarien lluny del Camp Nou. El Barça ha dominat durant la totalitat de l’encontre, malgrat que no ho han aprofitat per crear massa perill i aquesta ha estat la seva condemna. Durant la primera mitja hora de joc, hi ha hagut algunes arribades dels blaugrana, però tots els xuts han estat massa tous, cap problema per a Ledesma.

Amb un 80% de possessió, estava clar que el gol havia d’arribar d’una forma o altra. Ha estat Pedri qui, amb una acció molt intel·ligent, ha recuperat una pilota a la frontal de l’àrea i ha forçat un penal. Messi ha estat l’encarregat de transformar-lo i ha marcat a l’únic equip de la Lliga que no havia rebut cap gol de l’argentí. Ho ha fet amb moltíssima calma. De fet, Ledesma ja estava venut abans del xut del capità. Gràcies a la diana, els de Koeman s’han animat i han buscat el segon. De fet, n’han marcat dos, però en fora de joc. Clars.

Després del pas per vestidors, Álvaro Cervera no ha volgut canviar el guió de partit per als seus i el Barça s’ha limitat a moure la pilota com si es tractés d’un partit d’Handbol. Al minut 60, Griezmann ha desaprofitat una molt bona passada de Messi a l’interior de l’àrea, a causa, en gran part, d’una bona intervenció de Ledesma. Potser la més clara de la segona meitat.

A partir de l’hora de duel, Dembélé ha començat a aprofitar la seva superioritat física per driblar rivals amb una facilitat esbalaïdora. Ha protagonitzat dues jugades gairebé consecutives en les quals ha superat un grapat de rivals i, ja davant de Ledesma, ha fallat rematades relativament senzilles. Messi també ha estat a punt de marcar a la recta final de l’enfrontament amb un xut llunyà que ha marxat fregant la creueta.

Lenglet, assenyalat

A les acaballes del partit, Lenglet ha comès un penal incomprensible quan s’ha equivocat i en comptes de xutar la pilota, ha xutat el peu d’un rival. Álex Fernández l’ha convertit i, d’aquesta forma, el Barça ja es pot anar acomiadant de la Lliga. Els blaugrana han intentat reaccionar, però sense èxit. Amb aquest empat, els de Koeman es queden a vuit punts de l’Atlètic, amb els mateixos partits jugats, i a cinc del Reial Madrid, els blancs amb un partit més.



Més notícies
Ronaldinho, exjugador del Barça | EFE
Mor la mare de Ronaldinho per Covid
Notícia: Mor la mare de Ronaldinho per Covid
Comparteix
Miguelina ha mort als 71 anys com a conseqüència del virus
Dani Cárdenas, jugador del Llevant | Europa Press
El porter del Llevant després de guanyar a l’Atlètic: “Vull que el Madrid guanyi la Lliga”
Notícia: El porter del Llevant després de guanyar a l’Atlètic: “Vull que el Madrid guanyi la Lliga”
Comparteix
Dani Cárdenas va ser l'heroi del Llevant en la seva victòria davant l'Atlètic de Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa