El porter del Llevant després de guanyar a l’Atlètic: “Vull que el Madrid guanyi la Lliga”

Dani Cárdenas va ser l'heroi del Llevant en la seva victòria davant l'Atlètic de Madrid

Dani Cárdenas va ser providencial en la victòria del seu equip, ahir, davant el líder de la Primera Divisió, l’Atlètic de Madrid. El conjunt granota va guanyar per 0 a 2 al Wanda Metropolità i amb aquest resultat la Lliga pot recuperar certa emoció, ja que Barça i Madrid, de fet els blancs ja ho han fet, es poden col·locar a tres punts dels matalassers.

Després del matx, el porter del Llevant va atendre els micròfons de ”Tiempo de Juego”, de la Cadena Cope, i al ser preguntat per quin equip volia que guanyés la Lliga va respondre: “Vull que el Madrid guanyi la Lliga”, i es va justificar al·legant que el conjunt blanc havia estat el seu equip preferit durant la seva infantesa. Un fet curiós, ja que el català havia militat a les categories inferiors de Barça i Espanyol.

De fet, el Madrid ja es troba actualment a tres punts del líder, però amb un partit més. El Barça. d’altra banda, pot reduir distàncies si venç al Cadis avui al Camp Nou, i a l’Elx aquest dimecres que ve en el mateix escenari.

Més informació

Nou comentari