Món Esport
El porter del Llevant després de guanyar a l’Atlètic: “Vull que el Madrid guanyi la Lliga”
  • CA

Dani Cárdenas va ser providencial en la victòria del seu equip, ahir, davant el líder de la Primera Divisió, l’Atlètic de Madrid. El conjunt granota va guanyar per 0 a 2 al Wanda Metropolità i amb aquest resultat la Lliga pot recuperar certa emoció, ja que Barça i Madrid, de fet els blancs ja ho han fet, es poden col·locar a tres punts dels matalassers.

Després del matx, el porter del Llevant va atendre els micròfons de ”Tiempo de Juego”, de la Cadena Cope, i al ser preguntat per quin equip volia que guanyés la Lliga va respondre: “Vull que el Madrid guanyi la Lliga”, i es va justificar al·legant que el conjunt blanc havia estat el seu equip preferit durant la seva infantesa. Un fet curiós, ja que el català havia militat a les categories inferiors de Barça i Espanyol.

De fet, el Madrid ja es troba actualment a tres punts del líder, però amb un partit més. El Barça. d’altra banda, pot reduir distàncies si venç al Cadis avui al Camp Nou, i a l’Elx aquest dimecres que ve en el mateix escenari.



Més notícies
Una acció del partit | Europa Press
El Madrid a mig gas s’emporta tres punts de Valladolid (0-1)
Notícia: El Madrid a mig gas s’emporta tres punts de Valladolid (0-1)
Comparteix
Tot i haver lluitat en diversos moments del partit, el gol dels blancs ha enterrat al Valladolid
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
El PSG ja fa plans per si Mbappé marxa
Notícia: El PSG ja fa plans per si Mbappé marxa
Comparteix
El club parisenc ja ha triat substitut, en cas que el francès marxi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa