El Madrid a mig gas s’emporta tres punts de Valladolid (0-1)

El Reial Madrid ha arribat a Valladolid amb l’oportunitat d’or de reduir distàncies amb el líder de la Lliga Santander, l’Atlètic de Madrid. I ho ha sabut aprofitar emportant-se tres punts amb la seva victòria prototípica. Ara mateix, els blancs es troben a tres punts dels matalassers, amb un partit de més.

El matx ha començat amb el domini dels blancs, tot i que el Valladolid ha tingut arribades de perill on Courtois s’ha mostrat providencial. El Madrid ha anat imposant el seu ritme, fins i tot ha vist porteria en dues ocasions. Els dos gols de Mariano, però, han estat anul·lats. El Pucela s’ha mantingut ferm en els seus plantejaments, ha sigut capaç d’adormir el partit i ha aguantat el resultat de 0 a 0 fins al descans.

El Valladolid ha seguit molt compacte a la segona meitat. Fins i tot ha pogut posar l’1 a 0 al marcador. Però com acostuma a passar, qui no aprofita les seves oportunitats, i més encara si el rival és el Madrid, acaba pagant-ho car. Casemiro ha fet el gol dels blancs al minut 65′ (0-1).

Els castellans no han sabut concretar res del que han aportat al partit durant la primera part, i durant els primers compassos de la segona. El Madrid ha aconseguit adormir el partit, i ha signat una victòria per la mínima, i també efectiva, que els manté dins de la pugna pel títol.