Un Espanyol poc lluït venç al Sabadell (1-0)

L’Espanyol s’ha emportat tres punts gràcies a un solitari gol de RDT, autor de l’únic gol del partit, i de moment se situa líder de Segona a l’espera del resultat del partit entre el Mallorca i l’Almeria. Els blanc-i-blaus s’han trobat davant un Sabadell molt seriós que ha plantejat problemes, ha lluitat fins al final i demostra que té qualitat i ganes de sobres per assolir la permanència.

Vicente Moreno ha apostat per l’onze base de les últimes jornades amb l’objectiu d’acabar amb la bona ratxa de resultats del CE Sabadell que l’ha tret del pou les últimes jornades. Els d’Antonio Hidalgo, han sortit molt ferms, ben col·locats i, de fet, han arribat a marcar un gol que definitivament ha estat anul·lat per fora de joc.

L’Espanyol no ha estat còmode sobre la gespa, i el partit podria haver caigut per part de qualsevol dels dos equips. Tot i així, a l’inici de la segona part RDT, en la primera oportunitat que ha tingut, ha avançat als blanc i blaus a la sortida d’un córner al minut 52′ (1-0). Però el Sabadell han mirat de respondre ràpidament amb una gran ocasió de Guruzeta que ha desviat Diego López.

Els minuts finals han estat una lluita constant entre un Espanyol defensant-se i un Sabadell cercant l’empat a la desesperada, però el resultat de 1-0 no s’ha mogut del marcador. D’aquesta manera, l’Espanyol dormirà líder de la Segona Divisió i, mentrestant, el Sabadell ha vist tallada la seva bona dinàmica de resultats però deixa molt bones sensacions de cara al que queda de temporada.