Brutal estripada de Guardiola contra la Superlliga: “No és esport si perdre no té importància”

L'entrenador del Manchester City, equip fundador d'aquesta nova competició, no s'ha mossegat la llengua

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, no s’ha mossegat la llengua. A la primera roda de premsa en la qual ha tingut l’oportunitat d’opinar sobre la Superlliga, de la qual el seu club n’és fundador, ha carregat amb molta duresa contra aquesta nova competició: “No és esport si l’èxit està garantit. No és esport si perdre no té importància”.

El tècnic de Santpedor ja s’havia mostrat contrari a la Superlliga a inicis d’any. En aquella ocasió, va explicar que, justament, el que calia fer era intentar fer “més forts” els equips més humils i les categories inferiors. En la mateixa línia, Guardiola ha assegurat que “no és just que hi hagi equips que competeixin i no puguin accedir a la Superlliga”.

Pel que fa a la implicació del Manchester City, Guardiola ha explicat que ell no ha de donar cap explicació, en la mateixa línia que han fet Klopp o Zidane: “Vaig conèixer la notícia unes hores abans que es fes pública. Han de ser els responsables de la Superlliga els que surtin a donar explicacions. Jo no tinc aquestes respostes”.

Més informació

Nou comentari