Món Esport
Guardiola va oposar-se a la Superlliga fa poques setmanes
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, un dels clubs fundadors de la Superlliga europea, va mostrar-se totalment contrari a aquesta nova competició a finals de gener. Va explicar que anava en contra de les lligues domèstiques i de les categories inferiors i, justament, va considerar que aquestes s’haurien de “fer més fortes”.

A la vegada, cal tenir en compte que des de l’inici d’aquesta temporada Guardiola s’ha mostrat molt crític amb la gran quantitat de partits que han de jugar els equips que es mantenen vius en moltes competicions. Ha demanat a la FIFA i a la UEFA que les aturades per seleccions es redueixin. La Superlliga augmentaria molt el nombre de partits i aquest també podria ser un argument per lluitar contra la nova competició.

De fet, un jugador del Manchester City, Joao Cancelo, ja s’ha oposat a aquesta Superlliga, de la mateixa manera que ha fet Bruno Fernandes del Manchester United. No es preveu un posicionament de Guardiola, però un gest com aquest podria fer molt mal als clubs fundadors d’aquesta competició.



Més notícies
Joao Cancelo, jugador del Manchester City | Europa Press
Els jugadors dels equips fundadors de la Superlliga es comencen a rebel·lar
Notícia: Els jugadors dels equips fundadors de la Superlliga es comencen a rebel·lar
Comparteix
Joao Cancelo i Bruno Fernandes s'hi han posicionat en contra
Boris Johnson i Emmanuel Macron, en arxiu | Europa Press
Macron i Boris Johnson s’oposen a la Superlliga
Notícia: Macron i Boris Johnson s’oposen a la Superlliga
Comparteix
La nova competició del futbol europeu salta a la política

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa