Món Esport
Guardiola esclata contra la FIFA i la UEFA: “Esteu matant els jugadors”
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City anglès, ha carregat amb molta duresa contra els organismes que controlen el futbol europeu i mundial, concretament, la UEFA i la FIFA. En una temporada molt complicada a causa de la pandèmia del coronavirus, el tècnic de Santpedor ha lamentat que no s’hagin pres mesures per cuidar els jugadors i ha acusat les dues institucions d’estar-los “matant”.

“Són éssers humans, no són màquines”, ha exclamat en roda de premsa. Ja fa temps que Guardiola té una croada particular contra aquests organismes, ja que no entén que es posi en risc la salut dels futbolistes. “Si no tens capacitat de rotació, no pots competir, és per això que podem ser líders de la Premier League”, ha explicat, “hi ha jugadors que voldrien jugar-ho tot i no poden”.

El cert és que està sent una temporada sense precedents pel que fa a les lesions. Els equips que han de jugar més de dues competicions ho estan notant moltíssim. Classificar-se per a noves rondes és una arma de doble fil, perquè pot suposar una debilitat per al futur, pel que fa als problemes físics que els futbolistes puguin tenir. En un context com aquest, les aturades de seleccions tenen encara menys sentit i aquesta darrera, entre partits importants de Champions, Copa i Lliga, ha estat un autèntic despropòsit.



Més notícies
Abelardo, en el seu últim partit a l'Alabès | Europa Press
L’Alabès acomiada Abelardo i certifica el gran error del club
Notícia: L’Alabès acomiada Abelardo i certifica el gran error del club
Comparteix
El tècnic asturià no ha guanyat cap partit amb el conjunt basc
Luis Figo, en arxiu | Europa Press
Figo es torna a mullar en política per posicionar-se a favor de Vox i Ayuso
Notícia: Figo es torna a mullar en política per posicionar-se a favor de Vox i Ayuso
Comparteix
Ha reaccionat al baròmetre del CIS sobre les eleccions madrilenyes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa