El govern espanyol anuncia el retorn del públic als estadis

De moment, només el País Valencià i les Illes Balears podran gaudir d'aquesta mesura

El ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, ha anunciat el retorn del públic als estadis de futbol i bàsquet professional, ara sí, de forma definitiva. Després que els clubs i les lligues ho demanin des de fa mesos, la decisió ha arribat ara, un cop l’estat d’alarma ja és història i la pandèmia del coronavirus comença a estar sota control gràcies a la campanya de vacunació.

Ara bé, la presència de públic als estadis, cosa que en el cas de LaLiga i l’ACB no es veu des del març del 2020, només es donarà en aquelles comunitats autònomes que estiguin en fase 1. Ara mateix, les úniques que es troben en aquesta situació són el País Valencià i les Illes Balears. També a Galícia i a Extremadura.

El retorn es farà de la forma més segura possible, amb algunes mesures com la prohibició de fumar o menjar a les graderies per evitar que la gent es tregui la mascareta, segons va indicar LaLiga en el darrer intent de reobertura. Uribes ha explicat que els estadis només es podran omplir en un 30% de la seva capacitat o amb 5.000 aficionats en el cas dels recintes més grans.

Més informació

Comentaris

    Culé Maig 12, 2021 8:24 pm
    El públic torna als estadis ara que s'acaba la lliga. Molt bé, home!.
    miquel puigpelat Maig 12, 2021 8:39 pm
    No pot ser a tot arreu, perque el Madrid encara no ha acabat l'estadi. Sinó, com s'enten que hi hagi públic a les "corridas de toros" i no als camps de futbol?. Una contradicció més d'aquests pseudopolítics espanyols.

Nou comentari