Món Esport
Javier Tebas carrega amb duresa contra Florentino Pérez
  • CA

Trencament a les altes esferes del futbol estatal. La via que va obrir Florentino Pérez amb la Superlliga ha creat un conflicte que sembla que serà impossible de resoldre amb moltes entitats, com per exemple la UEFA, i Javier Tebas, president de LaLiga, també ha volgut dir-hi la seva. Després d’haver criticat amb força aquest projecte que ha quedat momentàniament aparcat, Tebas ha atacat directament el president del Reial Madrid i de la Superlliga en unes declaracions a Europa Press.

“A Florentino mai no se’l pot guanyar, sembla mentida que no el conegueu”, ha dit als periodistes que ha estat preguntat sobre si el president del Madrid havia quedat derrotat després que nou dels dotze clubs fundadors de la Superlliga es fessin enrere. “Florentino té tots els meus respectes, però posa en risc el futbol”, ha insistit.

A la vegada, ha insinuat que Gianni Infantino, president de la FIFA, acabarà posant-se de part de Florentino i de la Superlliga. En un primer moment ha fet el contrari i ha donat suport a la UEFA, però Tebas afirma que “Infantino està darrere de tot i li he dit personalment”. El motiu pel qual passaria això és perquè la Superlliga preveu que molts dels equips que hi participin vagin al Mundial de Clubs, cosa que faria que aquesta competició fos més interessant.

Gianni Infantino, president de la FIFA | Europa Press
Gianni Infantino, president de la FIFA | Europa Press

Ara bé, després que Gabriele Gravina, president de la Federació de Futbol Italià, hagi amenaçat la Juventus de Torí amb ser expulsada de la Serie A si continua en el projecte de la Superlliga, Tebas ha confirmat que això no és possible a l’Estat espanyol: “No tenim capacitat normativa per deixar cap equip fora de la competició”. En aquest sentit, Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, es mostra més partidari de la negociació que de les amenaces.



Més notícies
La copa de la Champions League | UEFA
Barça, Juventus i Madrid titllen com a “inacceptables” les amenaces de la UEFA
Notícia: Barça, Juventus i Madrid titllen com a “inacceptables” les amenaces de la UEFA
Comparteix
Els clubs destaquen el seu deure a trobar solucions a l'actual situació del futbol sense xantatges
Aleksander Ceferin, president de la UEFA | Europa Press
Amenaces de la UEFA al Barça, Juventus i Madrid
Notícia: Amenaces de la UEFA al Barça, Juventus i Madrid
Comparteix
Els nou clubs que van abandonar la Superlliga pagaran una sanció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa