La final de la Copa del Rei del 2020 ja té data

Es disputarà el 3 d’abril a l’estadi de La Cartuja

La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat que les finals de la Copa de la Reina i la Copa del Rei es disputaran el 13 de febrer i el 3 d’abril, respectivament. La competició femenina, que disputaran el Logronyo i el Barça, es decidirà sense públic a La Rosaleda de Màlaga, mentre que la masculina la jugaran l’Athletic Club i la Reial Societat a l’estadi de La Cartuja de Sevilla.

En el cas de la segona encara no s’ha descartat que sigui amb públic, encara que és evident que les grades no podran estar plenes. “Un mes abans de la disputa del partit, la Federació Espanyola es reunirà amb el Ministeri de Cultura i Esports, la Junta d’Andalusia i els clubs per parlar sobre la conveniència o no de l’assistència d’espectadors a la final. L’RFEF és sensible amb la situació actual i, per tant, des d’aquesta institució es respectarà, com no pot ser d’una altra forma, el que les autoritats sanitàries i institucions estableixin i aconsellin en cada moment”, ha informat l’ens que presideix Luis Rubiales.

“Tot i la situació de la pandèmia, s’ha treballat per aconseguir el retorn de les competicions en les condicions de seguretat requerides i la difusió de les mateixes a través de les televisions”, ha sentenciat el comunicat de la Federació Espanyola. La final de la Copa del Rei s’emetrà per Mediaset i la de la Copa de la Reina per RTVE.

Més informació

Nou comentari