Món Esport
Tebas acusa Rubiales d’enviar-li un espia amb un bolígraf-gravadora

Nou episodi en la guerra eterna entre LaLiga i la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). O més ben dit, nou episodi en la guerra particular entre Javier Tebas i Luis Rubiales, els dos presidents respectius de les dues institucions. En una piulada a les xarxes socials, Tebas ha acusat Rubiales d’haver-li enviat un espia amb un bolígraf-gravadora per intentar descobrir algun secret que pogués comprometre’l. El president de LaLiga assegura que el seu homònim a la RFEF ha fet que una persona l’amenacés amb presumptes denúncies falses per veure com reaccionava mentre gravava la conversa en qüestió.

La piulada de Javier Tebas i les filtracions de les seves converses

Cal dir que la piulada de Tebas és surrealista i planteja una escena digna dels còmics de Mortadelo y Filemón de Francisco Ibáñez, però això és el que ha escrit de forma literal: “Rubiales m’ha enviat un fals denunciant que s’ha presentat amb un dels seus bolígrafs-gravadora a gravar com reaccionava a les seves denúncies. L’obsessió d’aquest tipus per espiar i gravar tot el món no s’atura i no té límits”. Aquestes queixes de Tebas apareixen després que s’hagin filtrat unes noves gravacions, aquest cop corresponents a ell i no a Rubiales, en les quals assegura que “ens hem de carregar Rubiales i Alejandro Blanco (president del Comitè Olímpic Espanyol)”, les quals provenen d’aquesta gravació amb un bolígraf que menciona el màxim dirigent de LaLiga.

Tebas, molt més que un simple president de LaLiga

Si Tebas ja és una persona avesada a sortir-se del guió i anar molt més enllà de les seves funcions de coordinació de la competició de la Lliga, darrerament s’està lluint. Va embogir amb la renovació de Kylian Mbappé amb el París Saint-Germain i ha iniciat els tràmits per denunciar la Ligue 1, s’ha passat de voltes i ha opinat del mercat de fitxatges del Futbol Club Barcelona i d’operacions que no s’han produït, ni tampoc estan sobre la taula. Ara, finalment, apareixen aquestes acusacions a Rubiales, les quals provenen, justament, d’aquestes filtracions de converses de Tebas, que, realment, tampoc no revelen res que no es conegués del president de LaLiga.



Més notícies
Tebas, president de LaLiga | Europa Press
L’atac de Tebas al Barça travessa totes les línies vermelles
Notícia: L’atac de Tebas al Barça travessa totes les línies vermelles
Comparteix
El president de LaLiga s'ha referit a moviments del mercat de fitxatges del club que encara no s'han produït
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta respon a Tebas amb molta contundència
Notícia: Laporta respon a Tebas amb molta contundència
Comparteix
El president del Barça contesta amb contundència les polèmiques paraules que va pronunciar el president de LaLiga
Javier Tebas, president de LaLiga, i Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
El surrealista atac del president del PSG a LaLiga
Notícia: El surrealista atac del president del PSG a LaLiga
Comparteix
En la roda de premsa per oficialitzar la renovació de Kylian Mbappé, Nasser Al-Khelaïfi menysprea el nivell de la lliga espanyola
Florentino Pérez i Joan Laporta, en arxiu | Europa Press
Torna a perillar la Champions per a Barça, Madrid i Juventus
Notícia: Torna a perillar la Champions per a Barça, Madrid i Juventus
Comparteix
La jutgessa ha retirat les mesures cautelars a la UEFA i podrà sancionar els clubs pel projecte de la Superlliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa