Món Esport
Laporta respon a Tebas amb molta contundència

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha esclatat una guerra contra Javier Tebas, president de LaLiga, després que aquest opinés negativament sobre l’operació que el club blaugrana pretén fer per Robert Lewandowski. El líder del futbol espanyol de clubs va declarar que el Barça no podia fitxar el polonès sense abans generar ingressos, i això ha empipat el dirigent barcelonista.

En declaracions al canal de televisió oficial del club, un Laporta molest ha reivindicat que “les funcions de Tebas són les de vetllar per la Lliga de Futbol Professional i pels seus clubs”. En aquest sentit, l’ha encoratjat a “que s’abstingui de fer comentaris sobre si podem fitxar o no un jugador, perquè això perjudica els interessos del FC Barcelona”. Finalment, el líder blaugrana s’ha preguntat “si fa aquests comentaris voluntàriament o involuntàriament. Si ho fa voluntàriament, és inadmissible, perquè perjudica els nostres interessos. I si ho fa involuntàriament, és una prova més de la seva incontinència verbal i afany de protagonisme que, amb tots els respectes, no li pertoca“.

Les paraules de Tebas que han encès Laporta

Laporta ha fet al·lusió a les paraules que Tebas va pronunciar per a Europa Press. A l’agència, va recalcar que “el Barça ja sap el que ha de fer. Coneix perfectament les nostres normes de control econòmic. Són per evitar problemes econòmics més greus. No sé si vendran Frenkie de Jong, Pedri González o Pepito Pérez. Saben el que han de fer: vendre actius i ingressar més. El Barça ha tingut moltes pèrdues acumulades en els últims exercicis i ha d’omplir el rebost. De la mateixa manera que el Madrid l’ha omplert, el Barça l’ha buidat. A dia d’avui no poden fitxar Lewandowski“.

És, doncs, un nou episodi d’una relació que, com a mínim públicament, està molt deteriorada. No hi ha bona relació entre totes dues figures. Recentment, el mateix Tebas es va sortir amb la seva en una batalla amb Laporta i Florentino Pérez, president del Madrid. I és que un jutjat va desestimar prendre mesures cautelars contra els acords de LaLiga i el fons CVC, als quals Barça i Madrid s’havien oposat.

També hi ha hagut conflicte en matèria de Superlliga. El Madrid va ser el club impulsor d’un projecte congelat a hores d’ara, i el Barça hi va entrar. Un projecte que clarament, i per molts motius, perjudicaria en gran mesura les lligues nacionals i, per tant, l’organisme que dirigeix el mateix Tebas.



Més notícies
Sergi Barjuan, amb Joan Laporta i Rafa Yuste | FC Barcelona
Laporta recupera el cognom històric del filial del Barça
Notícia: Laporta recupera el cognom històric del filial del Barça
Comparteix
De la mateixa manera que va fer l'any 2008 i Sandro Rosell va desfer l'any 2010, el Barça B passarà a ser el Barça Atlètic
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Els problemes econòmics del Barça es començaran a solucionar el 16 de juny
Notícia: Els problemes econòmics del Barça es començaran a solucionar el 16 de juny
Comparteix
El club ha convocat una assemblea extraordinària per autoritzar l'activació de les palanques econòmiques
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Gavi podria marxar del Barça a canvi d’una milionada
Notícia: Gavi podria marxar del Barça a canvi d’una milionada
Comparteix
Segons el diari Sport, el Liverpool es planteja la possibilitat d'executar la clàusula de rescissió del futbolista andalús
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
El Barça posa data al fitxatge de Lewandowski
Notícia: El Barça posa data al fitxatge de Lewandowski
Comparteix
El club no començarà a concretar contractes i ofertes del mercat de fitxatges fins al 15 de juny

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa