Món Esport
Luis Enrique convoca fins a set futbolistes del Barça per al Mundial
  • CA

Un cop finalitzades les primeres catorze jornades de La Lliga Santander, la competició s’atura per primera vegada en la seva història per donar pas a un Mundial de futbol que, sense cap mena de dubtes, passarà a la història per realitzar-se entre els mesos de novembre i desembre. Doncs bé, aquest divendres 11 de novembre, Luis Enrique, seleccionador d’Espanya i exentrenador del Futbol Club Barcelona, ha dit per primera vegada la llista de jugadors convocats per al Mundial de Qatar. En ella hi apareixen diverses sorpreses, però la que més destaca és la convocatòria d’Ansu Fati.

Ansu Fati, convocat

Una de les grans sorpreses ha estat la convocatòria d’Ansu Fati. El jove jugador del Barça disputarà el seu primer Mundial tot i no haver estat convocat per Luis Enrique en els darrers partits de la selecció espanyola. No obstant això, es preveu que Ansu Fati no sigui titular en la majoria de partits. Tot i que la seva participació en el terreny de joc ha estat cada cop més rellevant pels resultats del Barça, Ansu encara no és un jugador fixa a l’onze de Xavi. Per altra banda, Alejandro Balde serà l’únic jugador blaugrana que podia haver estat seleccionat i que no viatjarà a Qatar.

Ansu Fati, durant la concentració amb la selecció espanyola | Europa Press
Ansu Fati, durant la concentració amb la selecció espanyola | Europa Press

Luis Enrique convoca fins a set jugadors del Barça

Per altra banda, el Futbol Club Barcelona sempre és un dels equips que méss futbolistes aporta a la selecció espanyola. En aquesta ocasió, Luis Enrique compta amb un total de set jugadors blaugranes: Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gavi, Pedri, Ferran Torres i Ansu Fati, són els futbolistes del Barça que viatjaran a Qatar. En aquest sentit, serà la primera Copa del Món per Eric Garcia, Gavi, Pedri, Ferran i Ansu Fati. És més, Sergio Busquets és l’únic jugador de la convocatòria que va guanyar el Mundial de Sud-àfrica del 2010 quan Espanya era dirigida per Vicente del Bosque.

Les opcions d’Espanya pel Mundial de Qatar

Espanya arriba com a una de les favorites després de fer un bon paper a l’Eurocopa, arribant a les semifinals de la competició, o arribar a la final de la Lliga de les Nacions. Per altra banda, aquest serà el primer Mundial de Luis Enrique com a seleccionador. En la darrera edició, Espanya va caure eliminada als vuitens de final contra Russia, l’amfitriona de la darrera Copa del Món. Per part del Reial Madrid, Dani Carvajal és l’únic jugador del club blanc que participarà en el Mundial. No obstant això, Espanya està clarament per darrere d’altres seleccions com la belga, la brasilenya, l’argentina o la francesa.



Més notícies
Rodrygo i Vinicius jr. Jugadors del Reial Madrid | Europa Press
Dos jugadors del Madrid es fan les víctimes i esclaten contra els àrbitres
Notícia: Dos jugadors del Madrid es fan les víctimes i esclaten contra els àrbitres
Comparteix
Rodrygo Goes i Vinicius jr. han criticat l'arbitratge després del cop de Fali, defensa del Cadis, a Rodrygo
Tomas Satoransky, jugador del Barça | FC Barcelona
Setmana agredolça pel bàsquet català a l’Eurolliga
Notícia: Setmana agredolça pel bàsquet català a l’Eurolliga
Comparteix
El Barça supera el Maccabi Tel Aviv, però l'UNI Girona perd a Bèlgica
Josep Maria Bartomeu, expresident del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Reobren la querella de Jaume Roures a Bartomeu per injúries i calúmnies
Notícia: Reobren la querella de Jaume Roures a Bartomeu per injúries i calúmnies
Comparteix
El cas, corresponent al 'Barçagate' i també amb l'exdirectiu Jaume Masferrer com a implicat, havia quedat arxivat el passat mes d'abril
Jorge Sampaoli, entrenador del Sevilla | Europa Press
El tècnic del Sevilla, sobre el Mundial de Qatar: “És tot un negoci”
Notícia: El tècnic del Sevilla, sobre el Mundial de Qatar: “És tot un negoci”
Comparteix
Sampaoli ha fet una contundent crítica a la FIFA, a banda d'haver reflexionat sobre la societat d'avui en dia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa