Món Esport
La Federació Espanyola considera il·legal l’acord entre la Lliga i CVC
  • CA

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat on denuncia la il·legalitat de l’acord que volien dur a terme la Lliga i el fons d’inversió CVC. El tracte entre aquestes dues entitats suposava el pagament per part de CVC de 2.700 milions d’euros a l’entitat presidida per Javier Tebas a canvi d’un 10% de la propietat de la Lliga.

La RFEF ha exposat que s’oposa a aquest acord perquè “genera nombrosos litigis legals i grava intensament els drets econòmics dels clubs durant els pròxims cinquanta anys a canvi d’una quantitat de diners poc significativa”. A més, aquest organisme assegura que el tracte entre la Lliga i CVC “incrementa la desigualtat”. L’explicació d’aquest fet es basa en el fet que només rebrien una inversió fruit de l’acord els equips de Primera i Segona Divisió a hores d’ara. Per tant, si un altre equip puja a una d’aquestes dues categories, hauria de pagar la contribució d’un acord del qual no s’ha beneficiat.

A més, l’entitat presidida per Luis Rubiales manifesta que “si hi ha clubs que volen endeutar-se de manera voluntària, ho podem fer sense problemes, però no per mitjà d’un acord il·legal que obliga a tots”. La RFEF qualifica el tracte entre la Lliga i CVC de “pèssim i lamentable de cara al futur del futbol espanyol i fantàstic per a un fons i altres possibles beneficiats”.

Però, evidentment, Javier Tebas sempre ha de tenir l’última paraula quan es parla d’ell i s’ha manifestat a través de les xarxes socials. El president de la Lliga acusa la RFEF de “no haver-se estudiat els documents”. A més, critica que l’entitat presidida per Luis Rubiales no emetés un comunicat defensant els drets del futbol espanyol quan va aparèixer el tema de la Superlliga.



Més notícies
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG | Europa Press
Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”
Notícia: Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”
Comparteix
El màxim mandatari del club francès nega que estiguin cometent cap il·legalitat en fitxar Messi
Memphis durant un partit del Barça | Twitter FC Barcelona
El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges
Notícia: El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges
Comparteix
El club blaugrana no té marge salarial per encabir els quatre reforços de l'estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa