Món Esport
La Federació Espanyola considera il·legal l’acord entre la Lliga i CVC

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat on denuncia la il·legalitat de l’acord que volien dur a terme la Lliga i el fons d’inversió CVC. El tracte entre aquestes dues entitats suposava el pagament per part de CVC de 2.700 milions d’euros a l’entitat presidida per Javier Tebas a canvi d’un 10% de la propietat de la Lliga.

La RFEF ha exposat que s’oposa a aquest acord perquè “genera nombrosos litigis legals i grava intensament els drets econòmics dels clubs durant els pròxims cinquanta anys a canvi d’una quantitat de diners poc significativa”. A més, aquest organisme assegura que el tracte entre la Lliga i CVC “incrementa la desigualtat”. L’explicació d’aquest fet es basa en el fet que només rebrien una inversió fruit de l’acord els equips de Primera i Segona Divisió a hores d’ara. Per tant, si un altre equip puja a una d’aquestes dues categories, hauria de pagar la contribució d’un acord del qual no s’ha beneficiat.

A més, l’entitat presidida per Luis Rubiales manifesta que “si hi ha clubs que volen endeutar-se de manera voluntària, ho podem fer sense problemes, però no per mitjà d’un acord il·legal que obliga a tots”. La RFEF qualifica el tracte entre la Lliga i CVC de “pèssim i lamentable de cara al futur del futbol espanyol i fantàstic per a un fons i altres possibles beneficiats”.

Però, evidentment, Javier Tebas sempre ha de tenir l’última paraula quan es parla d’ell i s’ha manifestat a través de les xarxes socials. El president de la Lliga acusa la RFEF de “no haver-se estudiat els documents”. A més, critica que l’entitat presidida per Luis Rubiales no emetés un comunicat defensant els drets del futbol espanyol quan va aparèixer el tema de la Superlliga.Més notícies
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG | Europa Press

Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”

Notícia: Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”
Comparteix
El màxim mandatari del club francès nega que estiguin cometent cap il·legalitat en fitxar Messi
Notícia: Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer” - Mobile
Memphis durant un partit del Barça | Twitter FC Barcelona

El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges

Notícia: El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges
Comparteix
El club blaugrana no té marge salarial per encabir els quatre reforços de l'estiu
Notícia: El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa