Món Esport
L’astronòmic contracte que ofereix el City de Guardiola a Haaland

Erling Haaland serà el gran nom del mercat de fitxatges estiuenc vinent. Ja fa temporades que l’estrella noruega ve meravellant el públic europeu amb grans exhibicions i xifres. Xifres de davanter que marcarà una època. Amb només 21 anys, està cridat a dominar el continent durant la dècada que ja ha començat. I per això, tot el continent el desitja. Però sembla que hi ha un equip que, a hores d’ara, lidera la subhasta. Aquest és el Manchester City, que hauria oferit a l’actual jugador del Borussia Dortmund un contracte astronòmic. I és que el club que té Pep Guardiola com estandard convertiria Haaland en ni més ni menys que el jugador més ben pagat de la Premier League anglesa.

Així ho ha informat el periodista Mike Keegan al mitjà britànic Daily Mail. Segons Keegan, el Manchester City ha oferit un contracte a Haaland amb el qual aquest cobraria sis-cents mil euros per setmana. Això significa que tindria un salari d’uns trenta milions d’euros nets per curs. Una bogeria, amb la qual el Futbol Club Barcelona, ara mateix, no pot competir.

D’altra banda, segons va informar fa uns dies el periodista especialitzat en fitxatges Gianluca di Marzo, el conjunt citizen estaria disposat a repartir entre el futbolista i els seus agents (el seu pare, Alfie Haaland, i Mino Raiola) una prima de fitxatge de 70 milions. Aquest element, la prima de fitxatge, acostuma a ser elevat quan els jugadors acaben contracte, ja que el club comprador no ha de pagar diners a l’equip de destí. Però mai, per cap concepte, és tan alta. Per exemple, segons va informar El Desmarque, el Madrid va pagar a l’entorn de David Alaba, defensa campió d’Europa, 20 milions d’euros com a prima de fitxatge, després que l’austríac acabés contracte amb el Bayern de Munic.

Les paraules de Pep Guardiola sobre el futur d’Erling Haaland

En roda de premsa, Guardiola ha estat preguntat per la possibilitat que finalment Haaland aterri al seu equip. I sobre això, el català ha recordat que “tinc prou coses al cap ara mateix com per pensar en què passarà al club la temporada que ve. Juguem sense davanter. Fa uns anys que no parlo del mercat de fitxatges amb antelació, especialment si encara ens queda tant per jugar”.

Ara mateix no se sap de ciència certa quines són les intencions del davanter. Els tres escenaris més probables són el City esmentat, el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona. Això sí, el club blaugrana hauria de fer molt d’espai en el seu armari per poder pagar el traspàs del jugador, comptant les comissions al seu entorn, així com el seu sou. Per la seva banda, el Madrid ho estaria centrant tot en Kylian Mbappé, i a més en la posició del noruec té un Karim Benzema en un estat de forma sublim.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
El futur de Haaland, cada cop més clar
Notícia: El futur de Haaland, cada cop més clar
Comparteix
La premsa anglesa assegura que anunciarà el seu destí a finals d'abril
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta explica com es va omplir el Camp Nou d’alemanys i anuncia mesures
Notícia: Laporta explica com es va omplir el Camp Nou d’alemanys i anuncia mesures
Comparteix
El president del Barça s'ha disculpat amb els culers i ha explicat què farà el club a partir d'ara

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa