Món Esport
El futur de Haaland, cada cop més clar

El davanter noruec Erling Haaland és un dels jugadors més desitjats per part de tot el mercat de fitxatges del futbol europeu. Actualment milita a les files del Borussia Dortmund, però la seva continuïtat al club alemany es dona gairebé per descartada. El seu agent, Mino Raiola, ja ha indicat en diverses ocasions que la temporada vinent jugarà en algun altre equip i a l’entitat de Dortmund ja li interessa que marxi aquest estiu, ja que encara li queden dos anys de contracte i així li podrà treure un bon rendiment econòmic a partir d’una venda. La premsa anglesa ha assegurat recentment que Haaland anunciarà el seu futur a finals d’abril i, segons va alertar Raiola en el seu dia, el seu futur conjunt serà un d’aquests quatre: Futbol Club Barcelona, Reial Madrid, Manchester City o Bayern de Munic.

Futbol Club Barcelona

Des de l’arribada de Joan Laporta a la presidència, Haaland ha estat un nom que ha sobrevolat el Camp Nou. Tant el president com l’entrenador del primer equip masculí, Xavi Hernández, han fet grans esforços per fitxar-lo, però les xifres econòmiques d’aquesta operació es troben a anys llum de la realitat blaugrana. Malgrat que la premsa barcelonina encara doni alguna opció a aquest fitxatge, les probabilitats són mínimes.

Reial Madrid

En diverses ocasions s’ha parlat d’un gran interès de Haaland per jugar a la Lliga i, amb el Barça fora de combat, el Madrid és la seva gran opció. El president Florentino Pérez està interessat en ell, però no està movent fitxa, ja que la seva prioritat és Kylian Mbappé del París Saint-Germain (PSG). A hores d’ara sembla molt improbable que el Madrid acceleri la cursa per incorporar el davanter noruec.

Manchester City

Segons diverses informacions, Pep Guardiola és el gran favorit per obtenir els serveis de Haaland a partir del curs vinent. La premsa italiana ha afirmat en les darreres hores que l’astre noruec es convertirà en citizen aquest estiu i no ha mostrat cap dubte al respecte. Des de Manchester preparen una gran oferta per al davanter, que es convertiria en un dels futbolistes més ben pagats del món.

Bayern de Munic

El club bavarès s’ha mostrat sempre reticent al fitxatge de Haaland, perquè assegura que ja té un gran davanter centre: Robert Lewandowski. Tanmateix, la premsa polonesa assegura que vol marxar i que ja tindria un acord aparaulat amb el Barça. Així doncs, el Bayern podria donar una gran sorpresa d’última hora en cas que accedeixi a deixar escapar Lewandowski el pròxim mercat de fitxatges d’estiu.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
VÍDEO | Laporta fa un gest que indica les seves intencions amb Haaland
Notícia: VÍDEO | Laporta fa un gest que indica les seves intencions amb Haaland
Comparteix
El president del Barça ha insinuat a uns aficionats que el fitxatge del davanter noruec és massa car
Dani Alves, jugador del Barça | FC Barcelona
Alves parla clar sobre Haaland i recomana dos fitxatges a Laporta
Notícia: Alves parla clar sobre Haaland i recomana dos fitxatges a Laporta
Comparteix
El defensa confiesa que preferiría fichar a Mbappé y hace propaganda de Antony Matheus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa