Món Esport
Eriksen, operat amb èxit, haurà de dur un desfibril·lador intern
  • CA

El futbolista danès de l’Inter de Milà Christian Eriksen, que va caure desplomat a terra en el primer partit de la seva selecció a l’Eurocopa contra Finlàndia, ha estat operat amb èxit, segons informa la Gazzetta dello Sport. Tal com va explicar el metge de la Federació danesa, Morten Boesen, la intervenció ha consistit en la implementació d’un desfibril·lador automàtic intern al cor del jugador, perquè pugui reanimar-lo d’urgència si es repeteix el mateix que li va succeir la setmana passada.

Una gran incògnita sobre el cas d’Eriksen és què passarà amb el seu futur futbolístic. Segons informa la mateixa Gazzetta dello Sport, el jugador danès hauria d’abandonar l’Inter de Milà, ja que la Lliga italiana, la Serie A, no permet que els seus futbolistes juguin amb desfibril·ladors interns. Malgrat que el risc d’aturada cardíaca és mínim, la competició italiana prefereix anar sobre segur.

En qualsevol cas, trigarà un temps a tornar a jugar a futbol. Ara ja està fent repòs a casa seva, però haurà d’anar passant proves durant les pròximes setmanes. Si pot tornar a fer exercici de forma correcta, haurà de buscar un nou equip. A la Lliga holandesa, l’Eredivise, per exemple, hi ha un futbolista que juga a l’Ajax, Daley Blind, que porta un desfibril·lador intern. Sigui com sigui, el més important és que Eriksen es troba fora de perill.



Més notícies
Eriksen, amb la selecció danesa | Europa Press
La primera reaparició pública d’Eriksen després del defalliment
Notícia: La primera reaparició pública d’Eriksen després del defalliment
Comparteix
"He de passar algunes proves a l'hospital, però em trobo bé", ha escrit
Christian Eriksen, durant el partit contra Finlàndia | Europa Press
La UEFA va coaccionar Dinamarca per reprendre el joc després del desmai d’Eriksen
Notícia: La UEFA va coaccionar Dinamarca per reprendre el joc després del desmai d’Eriksen
Comparteix
La Federació Danesa de Futbol està indignada amb el comportament de l'organització presidida per Aleksander Ceferin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa