Món Esport
Eder Sarabia, nou entrenador de l’Andorra de Piqué
  • CA

L’Andorra de Gerard Piqué ha anunciat aquest dilluns el fitxatge d’Eder Sarabia per a la seva banqueta. El tècnic bilbaí, fins ara ajudant de Quique Setién, substituirà Nacho Castro, que ha estat destituït, i viurà la seva primera experiència com a primer entrenador després de formar part dels cossos tècnics del Las Palmas, el Reial Betis i el Barça.

Sarabia serà presentat oficialment aquest dimarts. Tindrà l’objectiu, sense cap mena de dubte, de portar l’Andorra a la Segona Divisió, la Lliga Smartbank. Actualment, l’equip del Principat ocupa la segona posició del grup 3A de la categoria de bronze, a només un punt del líder, el Nàstic de Tarragona, i amb tres més que el filial del Barça, tercer classificat.

Un pas pel Camp Nou polèmic

L’etapa de Quique Setién i Eder Sarabia al Barça no és recordada amb massa bons ulls. Més enllà que els resultats estiguessin molt lluny de complir les expectatives, el càntabre i el basc van protagonitzar episodis polèmics. El caràcter fort del nou entrenador de l’Andorra, sense anar més lluny, va ser l’origen d’alguns problemes al vestidor culer. Els tres primers partits que dirigirà –davant Espanyol B, Cornellà i Barça B– seran especialment interessants.



Més notícies
Leo Messi, capità del Barça | Europa Press
El director esportiu del PSG confirma l’interès per Messi
Notícia: El director esportiu del PSG confirma l’interès per Messi
Comparteix
Leonardo assegura que el club francès es planteja fitxar l’astre argentí quan acabi contracte amb el Barça
Els jugadors del Barça, durant la final de la Supercopa d'Espanya | Europa Press
Ni títol ni eleccions
Notícia: Ni títol ni eleccions
Comparteix
Ressaca de Supercopa desastrosa per a un Barça que no podrà acabar la setmana a les urnes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa