Món Esport
El director esportiu del PSG confirma l’interès per Messi
  • CA

Leonardo, director esportiu del PSG, ha confirmat en una entrevista a France Football que el club francès està interessat a obtenir els serveis de Leo Messi quan finalitzi, el pròxim 30 de juny, els serveis de Leo Messi. L’encarregat de confeccionar la plantilla parisenca ha deixat la porta completament oberta a la possibilitat que l’astre argentí aterri al Parc dels Prínceps l’estiu vinent.

Grans jugadors com Messi sempre estaran a la llista del PSG. Ara no és moment de parlar d’això, però estem asseguts a la taula en què es troben els que estan seguint de prop aquest assumpte. Més ben dit, encara no hi estem asseguts, però la nostra cadira està reservada per si de cas. Quatre mesos en el futbol, no obstant això, són una eternitat, sobretot actualment”, han estat les declaracions de Leonardo a la revista que entrega la Pilota d’Or.

D’altra banda, el director esportiu del PSG també ha analitzat el futur de Neymar i Mbappé, que acaben contracte el 2022 i encara no han renovat. “Espero que estiguin convençuts que el nostre club és un bon lloc per als futbolistes ambiciosos. Hem de trobar un acord entre els seus desitjos i les nostres expectatives. Si es volen quedar, es quedaran. Parlem regularment i tinc bones sensacions al respecte”, ha dit.



Més notícies
Leo Messi, expulsat durant la final de la Supercopa | Europa Press
La possible sanció a Messi per la seva agressió a la final de la Supercopa
Notícia: La possible sanció a Messi per la seva agressió a la final de la Supercopa
Comparteix
L’argentí es perdrà els pròxims partits del Barça a la Lliga i la Copa
Leo Messi, durant la final de la Supercopa | Europa Press
Messi, expulsat per primera vegada amb el Barça
Notícia: Messi, expulsat per primera vegada amb el Barça
Comparteix
El capità blaugrana ha vist la targeta vermella per agredir Asier Villalibre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa