Món Esport
La selecció espanyola fa el ridícul contra Grècia (1-1)
  • CA

Partit molt i molt gris de la selecció espanyola contra la selecció grega. Els de Luis Enrique partien com a clars favorits en un duel en el qual no han generat gairebé cap ocasió de gol i els helens n’han tingut prou amb una diana de penal per igualar el marcador (1-1). Pedri ha debutat, però ho ha fet a la segona meitat i amb pocs minuts per lluir. El seu paper ha estat correcte, però no ha jugat cap altre blaugrana.

La primera meitat de la selecció espanyola ha estat especialment decebedora per als seus seguidors. Després de la golejada contra Alemanya, s’esperava un equip amb un joc molt més fluïd, però res d’això. Els grecs, amb una defensa sòlida, però sense fer gaires esforços, han anat mantenint a ratlla els de La Roja. Tanmateix, Álvaro Morata sí que ha estat capaç de marcar i avançar els de Luis Enrique al marcador.

Ara bé, sense generar perill, els grecs s’han acomodat en defensa i han esperat la seva oportunitat de buscar l’empat. L’han aconseguit després d’un penal clar d’Íñigo Martínez, que ha transformat Bakasetas al minut 56. Poca estona més tard han debutat Pedri i Bryan Gil. El canari ha fet un partit correcte, però ha brillat especialment el jove extrem andalús de l’Eibar, que ho ha intentat tot per desfer l’empat, però no ho ha aconseguit.

Amb aquest punt, la selecció espanyola comença amb mal peu la classificació per al Mundial. El rival a batre, Suècia, no ha fallat i ha guanyat el seu duel contra Geòrgia, el pròxim contrincant dels de Luis Enrique. Si no aconsegueixen la victòria, es complicaran la vida en un grup en el qual ho haurien de tenir tot a favor per poder accedir a la Copa del Món.



Més notícies
Modric i Suárez | Europa Press
Luis Suárez podria abandonar l’Atlètic per marxar a un gran d’Europa
Notícia: Luis Suárez podria abandonar l’Atlètic per marxar a un gran d’Europa
Comparteix
El rendiment de l'uruguaià al club matalasser està atraient totes les mirades
Messi i Pedri celebren un gol | Europa Press
Els intocables de Joan Laporta
Notícia: Els intocables de Joan Laporta
Comparteix
La Masia, el talent jove i Messi, claus en el projecte esportiu del nou president del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa