Món Esport
La notícia que ha deixat Cristiano Ronaldo fet pols
  • CA

El davanter portuguès del Manchester United Cristiano Ronaldo ha realitzat una publicació a les xarxes socials en la qual s’ha mostrat molt afectat per la mort de Soraia, la dona de José Semedo, un dels seus millors amics. El futbolista de Madeira ha escrit un text molt sentit en el seu compte d’Instagram, acompanyat d’una imatge on se’l pot veure amb Georgina Rodríguez, la seva dona, el seu fill Cristiano Ronaldo Jr. i els seus dos amics: José Semedo i la malaurada Soraia, de qui es desconeix el cognom.

“Hi ha moments en què tot passa a un segon pla i això inclou el futbol”, es pot llegir al compte d’Instagram de CR7, “la setmana passada va marxar un ésser humà fantàstic, la nostra estimada Soraia, una mare meravellosa i l’esposa d’un dels millors amics que la vida m’ha donat”. José Semedo és futbolista del Vitoria de Setúbal i va coincidir amb Cristiano Ronaldo a les categories inferiors de l’Sporting de Portugal, club en el qual es van formar ambdós futbolistes. Malgrat que els seus camins futbolístics es van separar i el de Semedo va ser molt menys exitós, tots dos van continuar sent amics i, quan van formar les seves respectives famílies, també van mantenir la seva estreta relació.

Les causes de la mort de Soraia es desconeixen, però la premsa portuguesa parla d’un cas inesperat i sobtat. El mateix Cristiano Ronaldo fa èmfasi en el fet que no estaven preparats per això, però que afrontarà aquest moment amb José Semedo “junts com hem estat sempre”. El seu amic l’ha acompanyat en moments molt importants, com quan la selecció portuguesa va guanyar l’Eurocopa. Malgrat que Semedo no va ser convocat, va donar-li suport des de la graderia i va ser una de les persones que va estar a prop seu durant la celebració d’aquest títol.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, en arxiu | Europa Press
La inversemblant estafa de 300.000 euros a Cristiano Ronaldo
Notícia: La inversemblant estafa de 300.000 euros a Cristiano Ronaldo
Comparteix
Una empleada d'una agència de viatges li hauria encarregat fins a 200 viatges que ell no va fer mai
Cristiano Ronaldo, amb el Manchester United | Europa Press
Un ramat d’ovelles obliga Cristiano Ronaldo a canviar de casa
Notícia: Un ramat d’ovelles obliga Cristiano Ronaldo a canviar de casa
Comparteix
El portuguès s'ha hagut de mudar pocs dies després d'haver arribat a Manchester

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa