Món Esport
Un ramat d’ovelles obliga Cristiano Ronaldo a canviar de casa
  • CA

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo va abandonar a finals d’agost la Juventus de Torí per tornar al que havia estat el seu club entre el 2003 i el 2009, el Manchester United. Malgrat que el fitxatge va ser molt precipitat, CR7 es va adaptar ràpidament a Anglaterra i quan només havia passat una setmana, ja havia trobat una casa per a la seva família, la qual va aprofitar per fardar a les xarxes socials. Es tractava d’una mansió rural, amb un terreny d’uns 10.000 metres quadrats, la qual en un primer moment va agradar molt a la família perquè els fills tenien molt espai per jugar.

Tanmateix, aquesta vida idíl·lica a Manchester ha durat només uns dies, ja que, segons han informat diversos mitjans anglesos, Cristiano Ronaldo i la seva família s’han hagut de mudar a una nova mansió, aquesta ubicada a Cheshire. El principal problema pel qual han hagut de prendre aquesta decisió és surrealista: un ramat d’ovelles no deixava descansar els Ronaldo. En tractar-se d’una finca tan gran, hi havia molts espais de pastura per als animals, però els seus horaris no eren els mateixos del futbolista, qui valora moltíssim les seves hores descans. Així doncs, el bel d’unes ovelles hauria fet marxar Cristiano Ronaldo de casa seva.

Això, però, no és tot, ja que les grans dimensions de la mansió rural de CR7 també implicaven que hi passés un sender públic, cosa que preocupava la família pels problemes de seguretat que podia ocasionar. La nova casa en la que s’han ubicat està fortament vigilada, perquè no es trobin en la mateixa situació. Ara bé, tot i aquests inconvenients, Cristiano Ronaldo ha començat la seva nova etapa al Manchester United amb molt bon peu i marcant gols als dos partits que ha disputat.



Més notícies
Leo Messi saluda als seguidors del PSG a l'aeroport de Paris | Europa Press
Revelats nous detalls de la marxa de Messi al PSG
Notícia: Revelats nous detalls de la marxa de Messi al PSG
Comparteix
Leonardo, director esportiu del club francès, assegura que "es volia quedar al Barça"
Sergio Ramos, a França | París Saint-Germain FC
El PSG podria fer fora Sergio Ramos imminentment
Notícia: El PSG podria fer fora Sergio Ramos imminentment
Comparteix
El Sevilla ja s'hauria interessat en el seu fitxatge, segons La Razón

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa