Món Esport
La inversemblant estafa de 300.000 euros a Cristiano Ronaldo
  • CA

El futbolista del Manchester United Cristiano Ronaldo ha patit una estafa de gairebé 300.000 euros, segons ha informat el diari portuguès Jornal de Notícias. Concretament, el davanter de Madeira hauria perdut 288.000 euros entre el 2007 i el 2020, de la mateixa manera que li hauria passat al seu agent, Jorge Mendes, a l’empresa Gestifute, propietat del mateix Mendes, i als futbolistes, també portuguesos, Nani i Manuel Fernandes. La quantitat total de l’estafa rondaria els 600.000 euros.

Tot plegat hauria estat ideat per una empleada d’una agència de viatges de 53 anys anomenada María Silva. Ella era l’encarregada de gestionar els desplaçaments dels futbolistes i altres persones del seu entorn i la seva relació amb tots ells era excel·lent, sempre segons Jornal de Notícias. D’aquesta manera, totes aquestes personalitats haurien donat les seves dades bancàries a María Silva per agilitzar els tràmits a l’hora de reservar-los viatges i és en aquest punt en el qual ella ho hauria aprofitat per dur a terme aquesta estafa. En el cas de Cristiano Ronaldo, per exemple, li hauria encarregat fins a 200 viatges que ell no va fer mai, els quals arriben a aquesta xifra de 288.000 euros.

Ara bé, María Silva ja ha estat detinguda i l’agència de viatges per la qual treballava ha tornat tots els diners estafats als afectats. Ella mateixa està pagant una indemnització mensual d’una quantitat molt elevada a la seva antiga empresa per reparar els danys causats. També ha estat suspesa de treball durant quatre anys. Tot i això, Cristiano Ronaldo suma un nou entrebanc en la seva vida privada, que se suma el que es coneixia ara fa pocs dies, quan es va saber que s’havia hagut de canviar de casa a Manchester per uns problemes ocasionats per un ramat d’ovelles. En l’aspecte futbolístic, això sí, no para de marcar gols amb el United i continua a un nivell impressionant.



Més notícies
Ronaldo celebra un gol | Europa Press
Messi i Ronaldo, entre els deu famosos més ben pagats a Instagram
Notícia: Messi i Ronaldo, entre els deu famosos més ben pagats a Instagram
Comparteix
El portuguès lidera aquest rànquing i l'exblaugrana és setè
Cristiano Ronaldo, amb el Manchester United | Europa Press
Un ramat d’ovelles obliga Cristiano Ronaldo a canviar de casa
Notícia: Un ramat d’ovelles obliga Cristiano Ronaldo a canviar de casa
Comparteix
El portuguès s'ha hagut de mudar pocs dies després d'haver arribat a Manchester

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa