Món Esport
La Covid colpeja la Lliga, però els jugadors s’ho prenen amb humor
  • CA

Malgrat que en les competicions esportives professionals encara s’intenta que els seus participants funcionin amb grups bombolla per impedir contagis de Covid-19, la relaxació dels darrers mesos i la velocitat amb què es contagia la variant Òmicron han fet que el virus hagi colpejat de ple tots els tornejos. El retorn de les vacances de Nadal, a més a més, on els jugadors han ampliat contactes amb familiars i amics, encara ha deixat les competicions més tocades.

La Lliga Santander no és una excepció. Els dos primers equips que van registrar un brot, just abans de les vacances nadalenques, van ser el Reial Madrid i el Rayo Vallecano. Si bé aquests dos conjunts ja tornaran amb els futbolistes recuperats de cara a la pròxima jornada, a poc a poc van apareixent casos i brots en altres clubs, un cop els equips han fet el retorn als entrenaments. Pel que fa als catalans, el Reial Club Deportiu Espanyol ha registrat cinc contagis, mentre que el Futbol Club Barcelona n’ha confirmat tres i ha donat els noms: Clément Lenglet, Jordi Alba i Dani Alves. Gairebé tots els conjunts han registrat casos, però n’hi ha cinc, més enllà dels pericos, que han detectat brots. Són el Celta de Vigo, la Reial Societat, el Cadis, el Betis i l’Elx. Tot i això, la Lliga no es planteja canviar de data la jornada del primer cap de setmana del 2022, però sí que permet que els clubs puguin jugar amb només cinc futbolistes del primer equip.

Sigui perquè la variant Òmicron és menys contagiosa o perquè ja estan farts d’aquesta situació, alguns jugadors han preferit prendre’s aquesta situació amb humor. És el cas de Iago Aspas, estrella del Celta, que ha registrat fins a nou casos. Ha publicat una piulada en la qual fa broma al respecte i assegura que “a aquest pas hauran d’acabar jugant els nens del Torneig de Brunete”, que és una competició de futbol base molt coneguda a l’Estat espanyol.



Més notícies
Dani Alves, jugador del Barça | FC Barcelona
La Covid també afecta el Barça
Notícia: La Covid també afecta el Barça
Comparteix
Dani Alves, Jordi Alba i Clément Lenglet han donat positiu
Vicente Moreno, durant un entrenament | RCD Espanyol
Brot de Covid a l’Espanyol
Notícia: Brot de Covid a l’Espanyol
Comparteix
Fins a set membres del primer equip han donat positiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa