El retorn als entrenaments del primer equip masculí del Reial Club Deportiu Espanyol ha estat marcat per un brot de Covid-19 que s’ha acarnissat amb la plantilla. Si bé La Grada avançava després de la primera sessió postnadalenca, que va tenir lloc durant la tarda del 26 de desembre, que un membre de l’equip tècnic i un jugador havien estat aïllats després de les vacances de Nadal per ser positiu i contacte estret, respectivament, el club ha anunciat posteriorment que fins a set membres de la plantilla han estat afectats per la pandèmia del coronavirus.

Concretament, han estat cinc futbolistes i dos tècnics. Els noms no han transcendit, però se sabran aviat, ja que tots ells han estat aïllats i no podran participar dels pròxims entrenaments. Ara bé, els casos podrien anar molt més enllà d’aquests set, ja que tots ells van entrenar amb els seus companys, perquè els positius s’han detectat en unes proves PCR que es van fer just abans de la primera sessió i no es van poder descobrir amb anterioritat. L’Espanyol ha activat tots els protocols i recomanacions per casos com aquest, així que s’espera que s’ajornin els pròxims entrenaments.

D’aquesta manera, un nou equip de la Lliga torna a quedar molt minvat per culpa de la Covid-19. El Reial Madrid va ser el primer conjunt que es va veure molt afectat, si bé la gran majoria de jugadors que van donar positiu ja han finalitzat el seu temps de quarantena i es reincorporaran amb els seus companys. El Rayo Vallecano i l’Athletic Club també han detectat molts contagiats entre els seus futbolistes, però la gran majoria d’ells també es recuperaran a temps per disputar la pròxima jornada, que serà just després d’Any Nou.



Més notícies
Samuel Eto'o, durant la seva etapa a l'Inter de Milà | Europa Press
Hisenda assenyala Eto’o com a morós
Notícia: Hisenda assenyala Eto’o com a morós
Comparteix
Un canvi de criteri de l'Agència Tributària comporta que l'exblaugrana entri a la llista de deutors
Pep Guardiola, amb mascareta | Europa Press
Discurs exemplar de Pep Guardiola sobre la Covid
Notícia: Discurs exemplar de Pep Guardiola sobre la Covid
Comparteix
Ha demanat als aficionats que utilitzin les mascaretes per no haver de tancar els estadis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa