Món Esport
Hisenda assenyala Eto’o com a morós
  • CA

L’exfutbolista Samuel Eto’o és un dels noms que ha entrat a la llista de morosos publicada per l’Agència Tributària. L’exdavanter camerunès deu gairebé un milió d’euros a Hisenda, però fins ara no havia estat mai assenyalat, ja que aquest any ha canviat el criteri i el llindar per figurar en aquesta llista comença als 600.000 euros. Eto’o, amb 981.598 euros de deute, se n’havia escapat fins al moment.

Cal recordar que l’exfutbolista va viure a l’Estat espanyol des de jovenet i fins al 2009, any en què va abandonar el Futbol Club Barcelona, lloc on es va convertir en llegenda. El seu debut com a jugador professional, però, va ser al Leganés l’any 1997. Posteriorment, passaria pel Reial Madrid i el Reial Club Deportiu Espanyol, sense aconseguir triomfar en cap dels dos equips, fins que el 1999 va arribar al Mallorca, on es va convertir ràpidament en l’estrella del conjunt balear i el 2004 va cridar l’atenció del Barça, que el va fitxar per 24 milions d’euros. Ara, però, ha tornat al seu Camerun natal.

A la llista d’Hisenda també hi apareix un altre nom molt destacat del futbol estatal, com és el de l’entrenador del primer equip masculí de futbol del Reial Madrid, Carlo Ancelotti. El tècnic italià deu fins a 1,4 milions d’euros a l’Agència Tributària. Dani Alves, que tot just acaba de tornar al Barça després d’haver marxat el 2016, també figura a la llista de morosos amb un total d’un milió d’euros, aproximadament. Ambdós, però, ja hi eren en anteriors ocasions.

D’altra banda, en el vessant positiu, el club de bàsquet Estudiantes, que durant molts anys ha tingut problemes econòmics severs, ha aconseguit sortir-ne. També és el cas del vicepresident del Sevilla José María del Nido Carrasco, fill del carismàtic expresident de l’entitat andalusa, Jose María del Nido Benavente. El seu deute s’enfilava fins als 1,7 milions d’euros, així que, com a mínim, n’ha tornat 1,1.



Més notícies
Ferran Torres, en arxiu | Europa Press
Les primeres paraules de Ferran Torres a Barcelona
Notícia: Les primeres paraules de Ferran Torres a Barcelona
Comparteix
"Estic molt content", ha assegurat després de passar la revisió mèdica
Pep Guardiola, amb mascareta | Europa Press
Discurs exemplar de Pep Guardiola sobre la Covid
Notícia: Discurs exemplar de Pep Guardiola sobre la Covid
Comparteix
Ha demanat als aficionats que utilitzin les mascaretes per no haver de tancar els estadis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa