Món Esport
Discurs exemplar de Pep Guardiola sobre la Covid
  • CA

Pep Guardiola, entrenador català del primer equip masculí del Manchester City, ha tornat a destacar per unes declaracions en roda de premsa, aquestes relacionades amb la pandèmia de la Covid-19 i en les mesures que s’han de dur a terme per evitar que els contagis continuïn escalant. Així doncs, el tècnic de Santpedor ha fet una crida per demanar als aficionats anglesos que utilitzin les mascaretes als estadis de futbol, cosa que ara, segons Guardiola, no està passant: “Els casos estan pujant a tot el món, no només entre els futbolistes, sinó també entre tota la gent. Els espectadors dels estadis es poden contaminar entre ells, perquè no utilitzen mascaretes. No entenc per quin motiu no les porten”.

Guardiola ha demanat, doncs, que aquesta mesura torni a estar generalitzada entre els aficionats, ja que, diu “hi ha molta diferència entre jugar amb gent o sense”. Creu que si el públic dels estadis de futbol comença a ser més curós, no caldrà arribar a l’extrem de prohibir-ne l’entrada. A més a més, demana a les autoritats que es faci un esforç extraordinari per aplicar la tercera dosi de la vacuna contra el coronavirus o la dosi de reforç: “Hauríem de tornar a començar. Els aficionats haurien d’estar vacunats i rebre un reforç. Si no es decideix això, sí que s’haurien de recuperar els desinfectants de mans, la distància social i les mascaretes”.

El Regne Unit és un dels estats més afectats per l’onada d’Òmicron que ja és considerada la variant dominant de molts països del món. En tot cas, els britànics, que ja fa algunes setmanes que conviuen amb aquesta alteració del virus, estan experimentant quelcom similar als sud-africans, que consisteix en un esclat de casos i de contagis sense precedents, però amb molta menys afectació hospitalària i de defuncions que en altres ocasions.



Més notícies
Dembélé, durant un partit amb el Barça | Europa Press
Dembélé dona pistes sobre la seva renovació
Notícia: Dembélé dona pistes sobre la seva renovació
Comparteix
Ha compartit una publicació a les xarxes socials amb un missatge de complicitat amb el barcelonisme
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández no aconsegueix el fitxatge d’un excompany
Notícia: Xavi Hernández no aconsegueix el fitxatge d’un excompany
Comparteix
El Barça s'havia interessat per la situació de César Azpilicueta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa