Món Esport
Dembélé dona pistes sobre la seva renovació
  • CA

Després d’haver-se casat d’amagat, quan el Barça ni sabia que tingués parella, el davanter francès Ousmane Dembélé pot acabar de tancar unes vacances de Nadal plenes de notícies positives arribant a un acord amb el Futbol Club Barcelona per allargar el seu contracte amb l’entitat blaugrana. Primer, Foot Mercato va avançar que l’extrem de Vernon ja havia pres la decisió de renovar i posteriorment el diari Sport va donar més detalls al respecte, Dembélé ha tingut un gest inequívoc de complicitat amb els culers. A les seves xarxes socials ha compartit una publicació del club on es pot veure l’escut sobre la samarreta i un text molt barcelonista: “Orgull. Ser del Barça és el millor que hi ha”.

Aquest gest s’ha interpretat com una confirmació de les informacions que han circulat sobre la més que probable renovació del francès, així que durant els pròxims dies es podria anunciar. Cal recordar que en la seva primera roda de premsa com a entrenador del Barça, Xavi Hernández va demanar públicament que Dembélé continués, quan tenia el president Joan Laporta al seu costat i el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany. De fet, el tècnic egarenc va arribar a assegurar en aquella mateixa ocasió que “ben treballat, pot ser el millor del món a la seva posició”.

La renovació de Dembélé no és només important pel vessant esportiu, sinó que per l’econòmic es pot considerar fins i tot vital o imprescindible. Per començar, es rebaixarà la fitxa, cosa que farà que el Barça tingui una mica més de marge salarial. Però, sobretot, el club agafarà molt més aire al fair play financer de la Lliga, ja que el que queda de l’amortització del preu del seu fitxatge del 2017 (27 milions d’euros) es dividirà en tants anys com renovi, cosa que suposarà una rebaixa considerable del límit salarial actual del club.



Més notícies
Luuk de Jong, contra el Benfica | FC Barcelona
El Barça aconsegueix col·locar Luuk de Jong
Notícia: El Barça aconsegueix col·locar Luuk de Jong
Comparteix
El jugador neerlandès marxarà cedit al Cadis, amb el permís del Sevilla
Dembélé, durant un entrenament | Europa Press
VÍDEO | Dembélé es casa d’amagat en una gran festa sense mesures anticovid
Notícia: VÍDEO | Dembélé es casa d’amagat en una gran festa sense mesures anticovid
Comparteix
Han transcendit vídeos i imatges d'amics seus a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa