Món Esport
VÍDEO | Dembélé es casa d’amagat en una gran festa sense mesures anticovid
  • CA

Ousmane Dembélé és una capsa de sorpreses. Aquesta setmana de Nadal ja estava sent un dels grans protagonistes de l’actualitat blaugrana després que alguns mitjans hagin assegurat que ha decidit renovar amb el Futbol Club Barcelona, i poques hores després que es fes pública aquesta informació, s’ha descobert que s’ha casat d’amagat. En el seu segon dia de vacances nadalenques, el davanter francès ha aparegut en diversos vídeos i fotografies a les xarxes socials d’amics seus, en els quals se’l pot veure clarament celebrant una boda de tradició musulmana. Un d’ells, sense anar més lluny, és el defensa central del Bayern de Munic i company seu a la selecció francesa Dayot Upamecano.

En els vídeos que han transcendit es pot veure clarament com Dembélé és el protagonista de la cerimònia, juntament amb la seva parella, la seva nova dona, de qui no es coneix la identitat. La boda s’ha celebrat en un recinte que sembla ser una carpa molt gran, plena de gent. Les imatges sorprenen pel fet que es pot veure un centenar de persones, totes elles ballant i fent festa, sense mascareta, cosa que sobta en plena onada de la variant Òmicron de la Covid-19.

En qualsevol cas, són dies feliços per a Dembélé, qui hauria decidit recentment allargar el seu compromís amb el Barça fins al 2026. Malgrat que aquesta informació encara no és oficial, el club tindria la intenció d’anunciar-ho la setmana vinent, segons assegura el diari Sport. A més a més, aquesta renovació amaga un factor que fa que sigui vital per a l’entitat blaugrana, ja que donarà marge salarial al Barça per poder inscriure nous futbolistes en aquest mercat d’hivern, com hauria de ser el cas de Ferran Torres. Això seria per la divisió de l’amortització del jugador i per una més que probable rebaixa de sou.



Més notícies
Dembélé, durant un partit | Europa Press
El motiu real pel qual la renovació de Dembélé és vital pel Barça
Notícia: El motiu real pel qual la renovació de Dembélé és vital pel Barça
Comparteix
L'amortització del seu fitxatge es podrà repartir en més anys i ampliarà el límit salarial del Barça
Dembélé i Xavi, al vestidor del Barça | FC Barcelona
Dembélé hauria decidit renovar amb el Barça
Notícia: Dembélé hauria decidit renovar amb el Barça
Comparteix
Així ho ha avançat Foot Mercato, un mitjà francès especialitzat en el mercat de fitxatges

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a desembre 24, 2021 | 17:44
    El Tito Cruyff desembre 24, 2021 | 17:44
    Que el fotin fora. que el tornin a Alemania o a França.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa