Món Esport
La Covid també afecta el Barça
  • CA
agraph -->

El Futbol Club Barcelona ha comunicat que tres dels seus jugadors, el lateral dret brasiler Dani Alves, el lateral esquerre català Jordi Alba i el central francès Clément Lenglet, han donat positiu per coronavirus en els controls previs al retorn als entrenaments i posteriors a les vacances de Nadal. Fins al moment només s’han conegut aquests casos i no representarien un gran problema per al tècnic egarenc Xavi Hernández, ja que la posició del central està ben coberta amb Gerard Piqué, Eric Garcia, Ronald Araujo i companyia, mentre que Alves només es perdrà un partit, que serà el de Copa contra el Linares, ja que no podrà ser inscrit fins al 3 de gener. El cas d’Alba és més preocupant, pero pot permetre que el jove Alejandro Balde tingui una oportunitat.

D’altra banda, el retorn als entrenaments del primer equip masculí del Reial Club Deportiu Espanyol també ha estat marcat per al Covid-19, en aquest cas per un brot que s’ha acarnissat amb la plantilla. Si bé La Grada avançava després de la primera sessió postnadalenca, que va tenir lloc durant la tarda del 26 de desembre, que un membre de l’equip tècnic i un jugador havien estat aïllats després de les vacances de Nadal per ser positiu i contacte estret, respectivament, el club ha anunciat posteriorment que fins a set membres de la plantilla han estat afectats per la pandèmia del coronavirus.

Concretament, han estat cinc futbolistes i dos tècnics. Els noms no han transcendit, però se sabran aviat, ja que tots ells han estat aïllats i no podran participar dels pròxims entrenaments. Ara bé, els casos podrien anar molt més enllà d’aquests set, ja que tots ells van entrenar amb els seus companys, perquè els positius s’han detectat en unes proves PCR que es van fer just abans de la primera sessió i no es van poder descobrir amb anterioritat. L’Espanyol ha activat tots els protocols i recomanacions per casos com aquest, així que s’espera que s’ajornin els pròxims entrenaments.



Més notícies
Vicente Moreno, durant un entrenament | RCD Espanyol
Brot de Covid a l’Espanyol
Notícia: Brot de Covid a l’Espanyol
Comparteix
Fins a set membres del primer equip han donat positiu
Pep Guardiola, amb mascareta | Europa Press
Discurs exemplar de Pep Guardiola sobre la Covid
Notícia: Discurs exemplar de Pep Guardiola sobre la Covid
Comparteix
Ha demanat als aficionats que utilitzin les mascaretes per no haver de tancar els estadis

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a desembre 27, 2021 | 21:40
    No volem inadaptats a Can Barça desembre 27, 2021 | 21:40
    Doncs els senyors Dani Alves i Clément Lenglet podrien aprofitar el temps de descans obligatori per aprendre a comunicar-se en la llengua del país i així no serien uns inadaptats més de tota la trepa que hi ha a Can Barça. El senyor Laporta els hauria de matricular a un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa