Món Esport
El City de Pep Guardiola escombra l’Arsenal (5-0)
  • CA

El Manchester City ha aconseguit la segona victòria consecutiva a la Premier League en imposar-se a l’Arsenal per 5 a 0. L’equip de Pep Guardiola ha encarrilat el partit al primer quart d’hora i ha jugat gairebé una hora amb un jugador més. Els golejadors han estat Ferran Torres, per partida doble, Gündogan, Rodri i Ferran Torres.

El partit ha començat de la millor manera per l’equip citizen. Al minut 7, Gabriel Jeús ha fet una centrada des de la dreta i un malentès entre Leno i Chambers ha permès a Gündogan obrir el marcador amb una rematada de cap. Tot seguit, el City ha servit una falta i la pilota s’ha passejat per l’àrea sense que cap defensor de l’Arsenal fos capaç de refusar-la. Ferran Torres ha aprofitat la badada per caçar la bola dins l’àrea i enviar la pilota al fons de la xarxa.

La tarda encara podia anar a pitjor per l’equip londinenc. Xhaka ha estat expulsat al minut 35 per una entrada molt dura sobre Cancelo. Abans del descans, Grealish s’ha endinsat a l’àrea i ha assistit Gabriel Jesus, que ha sentenciat el duel amb el tercer gol del City.

Rodri ha fet la quarta diana de l’equip de Pep Guardiola només començar el segon temps amb un xut ras des de fora l’àrea. Leno ha evitat que la diferència al marcador fos més dolorosa amb algunes parades de mèrit. Però no ha pogut impedir que Ferran Torres signés el doblet. El davanter ha definit una centrada de Mahrez amb un cop de cap al segon pal.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, amb la selecció portuguesa | Europa Press
Gir inesperat en el futur de Cristiano Ronaldo
Notícia: Gir inesperat en el futur de Cristiano Ronaldo
Comparteix
Trenca negociacions amb el Manchester City i s'apropa al Manchester United
Ronald Koeman, en roda de premsa | Europa Press
Koeman: “És absurd pagar tants diners per Kylian Mbappé”
Notícia: Koeman: “És absurd pagar tants diners per Kylian Mbappé”
Comparteix
El tècnic del Barça admet que és frustrant veure com la resta d'equips reforcen la seva plantilla i el Barça no

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa