Món Esport
Gir inesperat en el futur de Cristiano Ronaldo
  • CA

La Juventus de Torí ha confirmat, mitjançant l’entrenador Massimiliano Allegri, que Cristiano Ronaldo deixarà el club italià després d’haver-hi jugat durant tres temporades. Tot semblava encaminat cap a un fitxatge de CR7 pel Manchester City del català Pep Guardiola, però les negociacions s’han trencat de cop. Els citizens han deixat estar la cursa pel portuguès i, de cop i volta, ha aparegut l’exequip de Cristiano, el Manchester United, per apostar amb força pel retorn del de Madeira a Old Trafford.

Així ho ha insinuat a les xarxes socials la llegenda dels red devils Rio Ferdinand. L’exfutbolista anglès ha compartit un vídeo en el qual només se’l veu fer que sí amb el cap i somriure. Pel context, s’entén que, qui va ser company de Cristiano entre el 2003 i el 2009, ja sap que el portuguès tornarà a la que va ser casa seva durant sis temporades. Més enllà d’això, són molts els mitjans de comunicació anglesos que apunten cap a aquesta direcció. Es parla d’un sou d’uns 20 milions d’euros nets.

Cristiano Ronaldo, de 36 anys, va debutar al món del futbol professional la temporada 2002-2003 a l’Sporting de Portugal. La seva primera temporada al màxim nivell va deixar clar que era un jugador fet d’una pasta especial i el Manchester United el va incorporar l’any següent. Amb els red devils, CR7 ja es va convertir en llegenda, fins i tot abans de passar pel Reial Madrid, club on va fer història. A Anglaterra va guanyar tres lligues i una Champions League i va marcar 118 gols en 292 partits. El United, que ja s’havia reforçat molt bé durant aquest mercat de fitxatges d’estiu, passarà a ser un dels favorits per guanyar-ho tot a Europa, cosa que vol aconseguir el portuguès després de tres temporades encadenant decepcions a la Juventus de Torí.



Més notícies
Ilaix Moriba, durant un entrenament | FC Barcelona
Ilaix força la seva sortida i el Barça es remet als 20 milions
Notícia: Ilaix força la seva sortida i el Barça es remet als 20 milions
Comparteix
El jugador hauria arribat a acords amb el Tottenham i el Leipzig, però no volen pagar tant per ell
Kylian Mbappé, amb el PSG | Europa Press
El fitxatge de Mbappé pel Madrid és imminent
Notícia: El fitxatge de Mbappé pel Madrid és imminent
Comparteix
Segons informa la premsa madrilenya, es podria fer oficial durant les pròximes hores o dies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa