Món Esport
Koeman: “És absurd pagar tants diners per Kylian Mbappé”
  • CA

El tècnic del Barça, Ronald Koeman, s’ha mostrat prudent abans de rebre el Getafe aquest diumenge al Camp Nou: “Han perdut els dos primers partits, però a Sevilla van merèixer més. El Getafe és un equip competitiu i haurem d’estar concentrats des del principi”.

L’holandès ha admès que no és agradable veure com molts equips reforcen la seva plantilla i el Barça no: “És frustrant, però no podem competir amb clubs com el PSG, el City o el United. Sabem la situació del club i no podem exigir més”. Tot i no poder escometre grans fitxatges, Koeman no vol sentir a parlar de temporada de transició: “No sóc partidari de no pensar a guanyar títols. Hem de tenir mentalitat guanyadora. Ens falta el millor jugador del món, però hem de tenir altres coses. Aspirem al màxim”.

Un altre capítol del mercat de fitxatges que el club blaugrana no ha tancat són les sortides. L’entrenador del Barça explica que “el club sap amb qui vull seguir treballant, però respecto els jugadors que tenen contracte. Cada jugador sap amb qui comptem i qui ho tindrà més difícil per jugar“. L’holandès s’ha referit concretament a la situació actual de Pjanic: “Falten pocs dies per donar sortida a jugadors que volen jugar a altres equips i Pjanic és un d’ells. La seva actitud és molt bona i no seria respectuós convocar 20 jugadors i deixar-lo fora”.

D’altra banda, Koeman considera inviable una plantilla amb tants jugadors com la que presenta actualment el Barça: “Si recuperem tots els jugadors que estan lesionats o sancionats, tindrem 32 futbolistes. Això es impossible de gestionar per a un entrenador“.

La Lliga s’atura la setmana vinent per la disputa de partits internacionals. Els enfrontaments de les seleccions sud-americanes s’allarguen fins al divendres 10 de setembre. És a dir, un dia abans de la següent jornada de Lliga. Aquest fet ha provocat que els equips espanyols hagin renunciat a deixar marxar els seus jugadors durant aquesta aturada internacional. Ronald Koeman considera que “és una bogeria l’horari dels partits de seleccions a Sud-amèrica sabent el viatge de tornada que han de fer”.

Finalment, l’entrenador del Barça s’ha referit al possible fitxatge d’Mbappé pel Reial Madrid: “No em preocupa. És un dels millors del món i jo també vull tenir-lo a l’equip. Si pots comptar amb aquests jugadors, doncs perfecte”. Koeman ha criticat l’alta xifra que vol abonar el club madrileny pel traspàs del davanter francès: “És absurd pagar tants diners per un jugador tenint en compte com està el món”.



Més notícies
Koeman, al Camp Nou | Europa Press
Koeman sorprèn amb una llista amb cinc novetats
Notícia: Koeman sorprèn amb una llista amb cinc novetats
Comparteix
Ter Stegen i Mingueza reben l'alta mèdica i Umtiti, Pjanic i Coutinho entren a la llista
Mbappé durant un partit amb el PSG | Europa Press
Pànic a Madrid: el PSG complica la sortida de Kylian Mbappé
Notícia: Pànic a Madrid: el PSG complica la sortida de Kylian Mbappé
Comparteix
El PSG encara no hauria contestat a l'oferta del Madrid per Kylian Mbappé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa