Món Esport
El City va per feina i es classifica per als quarts de la Champions (2-0)
  • CA

Pep Guardiola ja té l’objectiu de conquerir la Champions amb un club diferent del Barça més a prop. El Manchester City s’ha desfet del Borussia Mönchengladbach amb facilitat i ha accedit als quarts de final de la Lliga de Campions. Després del bon resultat a l’anada (0-2), han superat el tràmit de l’Etihad Stadium amb solvència (2-0).

De fet, el duel s’ha tancat als primers minuts de partit. Entre el 12 i el 18, De Bruyne i Gundogan han marcat els dos gols de la victòria citizen. Els alemanys estaven obligats a fer-ne quatre si volien remuntar l’eliminatòria, cosa que ha estat absolutament impossible. Guardiola ha dominat el xoc a la seva manera, amb un 70% de possessió, i no ha permès cap ensurt del rival.

Cal tenir en compte que el Manchester City és un equip molt novell a la Champions. Només han arribat una única vegada a la història a les semifinals, l’any 2016 de la mà de Manuel Pellegrini, i van ser eliminats pel Reial Madrid. Així doncs, les barreres que ha de trencar Guardiola per arribar fins a la final no són només futbolístiques sinó emocionals.



Més notícies
Benzema celebra el gol contra l'Atalanta | Europa Press
El Madrid, a quarts de la Champions sense patir (3-1)
Notícia: El Madrid, a quarts de la Champions sense patir (3-1)
Comparteix
Un regal del porter de l'Atalanta facilita la classificació dels blancs
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
Messi fa els deures i permet als culers somiar amb la Lliga (4-1)
Notícia: Messi fa els deures i permet als culers somiar amb la Lliga (4-1)
Comparteix
El Barça guanya l'Osca al Camp Nou i es posa a quatre de l'Atlètic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa