Món Esport
El Madrid, a quarts de la Champions sense patir (3-1)
  • CA
agraph -->

El Reial Madrid de Zinédine Zidane s’ha reconciliat amb la seva competició fetitxe i s’ha classificat per als quarts de final de la Champions després de vèncer l’Atalanta sense gaires complicacions. Després del bon resultat obtingut a l’anada (0-1), els blancs han certificat el pas a la següent ronda en un partit a Valdebebas en el qual ha quedat demostrat que els italians no estaven preparats per tenir gaire recorregut en aquest torneig aquest curs, i menys sense el Papu Gómez (3-1).

Malgrat que els de Bèrgam han iniciat el duel amb un plantejament ofensiu i perillós per als de Zidane, no han aconseguit generar gaires ocasions de gol. La bona arrancada de l’Atalanta s’ha anat fonent, fins que Sportiello, porter dels italians, ha engegat l’eliminatòria a norris. Ha regalat una pilota a Modric de forma inexplicable i el croat ha assistit Benzema perquè marqués a plaer.

Amb els italians obligats a marcar dos gols, el Madrid ha aprofitat els contraatacs per generar perill. Després d’una bona acció de Vinicius, el mateix brasiler ha rebut un penal d’Ilicic que ha aprofitat Sergio Ramos per sentenciar l’eliminatòria des dels onze metres. Els blancs encara han tingut un pal de Benzema que podria haver ampliat encara més el seu avantatge.

El final del duel ha estat boig, amb un gol a banda i banda que no ha canviat res pel que fa a l’eliminatòria. Muriel ha retallat distàncies a favor dels italians amb un llançament de falta espectacular. Tanmateix, el somni de la remuntada no ha durat ni dos minuts als de Bèrgam, ja que Asensio ha tornat a posar els dos gols de diferència de seguida, després d’una bona assistència de Lucas Vázquez.

Un cop els blancs ja són als quarts de final, no està de menys recordar que, si van ser capaços d’encarrilar l’eliminatòria a Bèrgam va ser gràcies a una decisió arbitral insòlita. El col·legiat europeu va decidir expulsar Freuler, de l’Atalanta, al minut 17 del partit d’anada per una acció que no mereixia, ni de bon tros, aquest càstig. Amb el resultat desfavorable per als italians, intentar capgirar l’eliminatòria a Madrid era tota una quimera.



Més notícies
Zlatan Ibrahimovic celebra un gol amb el Milan | Europa Press
L’última gesta d’Ibrahimovic: “El retorn de Déu”
Notícia: L’última gesta d’Ibrahimovic: “El retorn de Déu”
Comparteix
Als 39 anys, el futbolista del Milan ha tornat a ser convocat per la selecció sueca
Pancarta masclista de la graderia de Cornellà-El Prat | @xaviriera
Vox es posiciona a favor del racisme i l’odi als estadis
Notícia: Vox es posiciona a favor del racisme i l’odi als estadis
Comparteix
La formació d'ultradreta ha votat en contra d'una modificació de llei al Congrés que vol castigar aquests casos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa