Món Esport
Un torneig de futbol solidari per recollir més de dues tones d’aliments
  • CA

El club Futbol Base Vilobí organitza el pròxim dissabte dia 5 de juny un torneig solidari de futbol, amb l’objectiu d’aconseguir un gran recapte d’aliments. Es tracta de la novena edició del BaseVilobí solidari, una competició amistosa on participaran catorze equips de la comarca, que disputaran un total de 36 partits al camp de futbol de Vilobí d’Onyar, i totes aquelles persones que hi vagin estaran convidades a contribuir en un gran recapte d’aliments.

Aquest torneig s’organitza des del 2013, quan el club gironí va detectar la necessitat de moltes famílies durant el període de crisi econòmica. Des d’aleshores s’ha celebrat any rere any, incloent-hi el 2020, quan no es va poder jugar a futbol a causa de la pandèmia, però sí que es va fer el recapte d’aliments i se’n van recollir més de 2.500 quilos. De fet, el total recollit en les vuit darreres edicions és de més de 16.000 quilos, amb una mitjana de dues tones per any. Tots aquests aliments són entregats a Onyar Solidari.

El torneig se celebrarà al Camp de Futbol Municipal de Vilobí d’Onyar i començarà a partir de les 9:30h del matí, coincidint amb la cloenda de les competicions de pre- i benjamins, que organitza el Consell Comarcal de La Selva, que a la vegada coincideix amb els Jocs Emporium de la Diputació de Girona. Aquest any s’insta a aquelles persones que hi vulguin col·laborar a dur cereals, llet, sucre, fruits secs i tota mena de conserves.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Guardiola trenca el silenci sobre el seu futur
Notícia: Guardiola trenca el silenci sobre el seu futur
Comparteix
El tècnic de Santpedor ha assegurat que es queda al Manchester City
Laporta, amb Aragonès i Argimon | FC Barcelona
Laporta fa campanya per la vacunació contra el coronavirus al costat d’Aragonès i Argimon
Notícia: Laporta fa campanya per la vacunació contra el coronavirus al costat d’Aragonès i Argimon
Comparteix
El president de la Generalitat i el conseller de Salut han visitat el centre de vacunació massiva del Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa