Món Esport
Barça, Espanyol i Girona ja coneixen els seus rivals dels vuitens de Copa
  • CA

El Futbol Club Barcelona, el Reial Club Deportiu Espanyol i el Girona Futbol Club, els tres equips catalans que es mantenen vius a la Copa, ja coneixen els seus rivals als vuitens de final. Els blaugranes jugaran contra l’Athletic Club, els blanc-i-blaus contra el Mallorca i els blanc-i-vermells contra el Rayo Vallecano. Les eliminatòries es disputaran a partit únic, però en aquesta ronda ja entra la tecnologia de videoarbitratge, el VAR, en acció.

Athletic-Barça

El Barça, rei de copes, s’enfrontarà contra el príncep, l’Athletic, en un dels duels més habituals d’aquesta competició, a la ciutat de Bilbao. Normalment, això sí, s’ha d’esperar a la final per veure aquest partit, com ja va passar la darrera temporada, així que serà un xoc trepidant als vuitens. Cal destacar que en el precedent de Lliga d’aquest curs, els bascos van aconseguir empatar contra els culers a San Mamés.

Mallorca-Espanyol

A l’Espanyol li ha tocat un rival que es troba en una zona més baixa que la seva a la taula, el Mallorca, però de la mateixa manera que el Barça ha tingut la mala sort de jugar fora de casa. Els balears ja van ser capaços de derrotar els pericos a Son Moix a inicis de temporada, així que serà un duel exigent per als de Vicente Moreno.

Rayo-Girona

Per la seva banda, el Girona tindrà l’oportunitat de venjar-se del Rayo Vallecano, l’equip que la temporada passada els va eliminar a la final del play-off d’ascens a Primera. Els catalans havien aconseguit guanyar a Vallecas, però els madrilenys van remuntar a Montilivi en un partit on l’antiesportivitat dels d’Andoni Iraola va ser descarada a la segona meitat per les pèrdues de temps. A més a més, el tècnic gironí, Míchel Sánchez, és un històric del Rayo, cosa que afegeix morbo a l’eliminatòria.

Les altres eliminatòries destacades

A més a més, l’Atlètic Balears, l’únic equip de Primera Divisió RFEF que ha aconseguit classificar-se per als vuitens, rebrà el València. Els mallorquins ja han aconseguit batre dos rivals de la màxima categoria, el Getafe, que a més va caure golejat, i el Celta de Vigo. El Reial Madrid ha tornat a tenir sort en un sorteig i s’enfrontarà contra un dels rivals més senzills de la Lliga Santander, l’Elx. La fortuna també ha volgut que hi hagués un derbi andalús als vuitens, entre el Betis i el Sevilla.



Més notícies
Els jugadors del Girona celebren un gol | Girona FC
El Girona demostra que està preparat per l’ascens (1-0)
Notícia: El Girona demostra que està preparat per l’ascens (1-0)
Comparteix
El conjunt català ha derrotat l'Osasuna a la Copa i manté la seva gran ratxa de resultats
Diego López celebra la seva gran actuació a la Copa | RCD Espanyol
Diego López es torna a vestir de superheroi blanc-i-blau (1-1)
Notícia: Diego López es torna a vestir de superheroi blanc-i-blau (1-1)
Comparteix
L'Espanyol elimina la Ponferradina a la Copa gràcies a una gran actuació del porter gallec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa