Món Esport
El Girona demostra que està preparat per l’ascens (1-0)
  • CA

El Girona de Míchel comença a comptar els partits per victòries. El primer equip masculí blanc-i-vermell s’ha classificat per als vuitens de final de Copa després de derrotar l’Osasuna, tot un conjunt de mitja taula de Primera Divisió (1-0). Els catalans han fet bo el gol de David Juncà al tram inicial del duel i han sabut mantenir el resultat durant la resta de partit. A més a més, Míchel ha pogut fer bastantes rotacions, si bé els navarresos tampoc no presentaven l’equip més titular possible. Cal dir que l’Osasuna no passa pel seu millor moment i encadena marcadors negatius a la Lliga, però sí que havia pogut arribar viu a aquesta ronda dels setzens de final de Copa.

D’aquesta manera, el Girona completa el triplet perfecte d’equips catalans en aquesta competició. Tant ells, com el Futbol Club Barcelona i el Reial Club Deportiu Espanyol accedeixen als vuitens de final, aconseguint un tres de tres dels conjunts professionals del país. En rondes anteriors, això sí, havien caigut altres clubs a les primeres de canvi, com l’Europa, el Mollerussa, el Nàstic o el Sabadell entre altres.

El futur d’aquests equips a la Copa no es farà esperar gaire, ja que el mateix divendres 7 de gener a les 12:30 hores se celebra el sorteig que determinarà contra quins rivals quedaran emparellats. La gran majoria de contrincants complicats es mantenen vius a la competició, però n’hi ha alguns que estan donant la sorpresa i que avancen rondes quan ningú no ho esperava, com és el cas de l’Atlètic Balears de Primera Divisió RFEF, que ja ha eliminat dos equips de la Lliga Santander, mentre que el Mancha Real i el Rayo Majadahonda podrien trobar-se en la mateixa situació si superen les seves complicades eliminatòries contra l’Athletic Club i l’Atlètic de Madrid, respectivament.



Més notícies
Dani Alves ha debutat en partit oficial | FC Barcelona
El Barça pateix més del compte per eliminar el Linares a la Copa (1-2)
Notícia: El Barça pateix més del compte per eliminar el Linares a la Copa (1-2)
Comparteix
Els andalusos s'han avançat al marcador i als blaugranes els ha costat moltíssim remuntar
Diego López celebra la seva gran actuació a la Copa | RCD Espanyol
Diego López es torna a vestir de superheroi blanc-i-blau (1-1)
Notícia: Diego López es torna a vestir de superheroi blanc-i-blau (1-1)
Comparteix
L'Espanyol elimina la Ponferradina a la Copa gràcies a una gran actuació del porter gallec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa