Món Esport
Diego López es torna a vestir de superheroi blanc-i-blau (1-1)
  • CA

El primer equip masculí del Reial Club Deportiu Espanyol s’ha classificat per als vuitens de final de la Copa després de derrotar la Ponferradina en un partit que ha estat molt més disputat del que es podia esperar en un inici. De fet, els blanc-i-blaus s’han avançat de seguida, tot just al minut 4 gràcies a un xut d’Adrià Pedrosa que ha arribat després d’una passada fortuïta de Raúl de Tomás. Cal dir que Vicente Moreno ha presentat un onze molt titular, responent així a les demandes dels pericos, que no volen, en cap cas, deixar escapar la Copa, una de les seves competicions preferides.

Durant tota la primera meitat, els catalans han estat superiors i gràcies al gol han gestionat el marcador amb calma i paciència. Això sí, tampoc no han anat a buscar la sentència de forma descarada i això els ha costat car a la segona meitat. A partir de la represa, la Ponferradina ha fet un, dos o tres passos endavant i ha dominat el joc. Durant els primers vint minuts del segon temps ha estat un autèntic miracle que no empatessin el partit, ja que han atacat per terra mar i aire. Aquí és quan ha aparegut Diego López, que amb dues aturades consecutives ha mantingut amb vida els seus.

Tanmateix, quan l’Espanyol ja es veia als vuitens, un penal molt polèmic al minut 88 ho ha canviat tot. Yuri de Souza l’ha transformat i ha forçat la pròrroga, sobretot després de salvar sota pals un xut de Dimata al descompte. Als trenta minuts extraordinaris de l’allongament, els blanc-i-blaus han tingut diverses oportunitats per tornar-se a avançar al marcador, però cap d’ells ha fructificat. Tot plegat ha conduït el partit als llançaments de penals, on la Ponferradina ha jugat molt malament les seves cartes i això, combinat amb una molt bona actuació de Diego López, ha portat l’Espanyol als vuitens de final.



Més notícies
José Bordalás es discuteix amb Sergio Busquets | Europa Press
L’entrenador més antiesportiu de la Lliga esclata contra el Barça
Notícia: L’entrenador més antiesportiu de la Lliga esclata contra el Barça
Comparteix
José Bordalás ha criticat la gestió del 'fair play' financer del club blaugrana
Imatges de l'atac feixista i espanyolista a les instal·lacions del Siurana | UE Siurana
La Unió Esportiva Siurana rep atacs feixistes i espanyolistes
Notícia: La Unió Esportiva Siurana rep atacs feixistes i espanyolistes
Comparteix
El club havia estat amenaçat a les xarxes socials durant les darreres setmanes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a gener 05, 2022 | 11:56
    El Tito Cruyff gener 05, 2022 | 11:56
    Doncs què el fitxi el Barça i fagi fora a Ter Stegen, el salvador de l'equip, però hi ha presses per vendra'l.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa