Món Esport
La surrealista autocomparació d’un davanter amb Messi i Cristiano

Mario Balotelli és aquell davanter que va ser un dels noms propis del futbol a principis de la dècada passada. L’italià va irrompre amb molta força i molta joventut. Es va fer un nom a l’Inter de Milà de José Mourinho, guanyador del triplet, abans de complir els 20 anys i després d’obtenir el Golden Boy. Un cop va consolidar-se a l’equip nerazzurro, va enfilar cap a un Manchester City en creixement.

Allà va tenir bones temporades també, però va cridar l’atenció especialment per les seves actituds controvertides i polèmiques. Després de fer una Eurocopa esplendorosa amb l’azzurra l’any 2012, fent un doblet a les semifinals contra Alemània, va acabar passant per set equips diferents, entre ells el Milan, el Liverpool i, ara, el Adana Demirspor turc, sense acabar de refermar-s’hi a cap.

Ara, el jugador nascut a Palermo i fill natural d’immigrants ghanesos (que el van donar en adopció) s’ha sincerat i ha deixat anar unes declaracions surrealistes. Unes afirmacions segurament exagerades, però que cal escoltar i tenir en compte en venir d’un jugador que, malgrat que al final ni de bon tros ha acabat tenint una gran carrera, sí que, durant aquesta, va tenir pics daurats.

En una entrevista al portal esportiu estatunidenc The Athletic, Balotelli ha lamentat haver perdut “algunes oportunitats per arribar al nivell de Cristiano Ronaldo i Messi”, però ha assegurat que “la meva qualitat està al mateix nivell que la d’ells dos”. Balotelli, que ha tornat a ser convocat per la selecció d’Itàlia, a costa d’un Roberto Mancini que ja el va entrenar al City, ha recordat que “el meu cap m’ha portat a cometre moltes errades. Una de les primeres va ser deixar el Manchester City”.

Sobrat de qualitat… i de confiança

En aquest sentit, Super Mario opina que “en l’any i mig següent em va anar bé al Milan, però el City va començar a créixer. Hauria d’haver fet com Agüero i quedar-me allà molt temps”. De fet, si hagués fet això, Balotelli pensa, ni més ni menys, que “hauria estat entre els protagonistes i estic segur que hauria guanyat almenys una Pilota d’Or. Amb la mentalitat que tinc avui, segur que ho hauria fet.”



Més notícies
Messi, durant el comiat amb el Barça | Europa Press
El retrobament entre Messi i el Barça podria estar molt a prop
Notícia: El retrobament entre Messi i el Barça podria estar molt a prop
Comparteix
El club blaugrana i el PSG podrien trobar-se en un torneig de pretemporada a Austràlia l'estiu vinent
Ferran Torres, jugador del Barça | Europa Press
Ferran Torres es reivindica amb un missatge molt contundent
Notícia: Ferran Torres es reivindica amb un missatge molt contundent
Comparteix
El davanter valencià assegura que "ho esteu enfocant tot de cara al gol, però no tot és això"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa