Món Esport
Ferran Torres es reivindica amb un missatge molt contundent

El davanter valencià Ferran Torres estava cridat a ser la gran aposta del Futbol Club Barcelona entre els quatre fitxatges del mercat d’hivern. Tanmateix, el rendiment dels altres tres, Dani Alves, Adama Traoré i, sobretot, Pierre-Emerick Aubameyang, ha estat superior i, tot i que Ferran no ha jugat malament, el seu poc encert de cara a la porteria rival l’ha marcat i l’ha frustrat. En el partit d’anada dels setzens de final de la UEFA Europa League contra el Nàpols, l’extrem de Foios va xutar fins a nou vegades a porteria i només va poder dirigir-ne una entre els tres pals: un penal. Afortunadament, va acabar en gol.

Molts culers s’estan posant nerviosos després de veure el rendiment de Ferran Torres de cara a porteria. En primer lloc, però, cal tenir en compte que no és un futbolista que destaqui per ser un golejador per sobre de totes les altres coses. De fet, en aquestes setmanes que ha jugat com a blaugrana ja ha destacat per la seva capacitat de generar espais als companys, obrir al camp i també conduir la pilota cap a l’interior, entre moltes altres coses.

Les paraules de Ferran Torres

Més enllà d’això, però, el mateix Ferran s’ha dirigit als culers per tranquil·litzar els ànims i reivindicar-se. Ho ha fet durant un acte de Inuba World i ha explicat justament això, que la seva tasca no es basa en els gols: “Ho esteu enfocant tot de cara al gol, però no tot és això. Estic aportant a l’equip. És cert que soc un jugador d’atac, però hi ha altres factors com ajudar defensivament, repartir assistències, associar-se… que també són importants”.

Tot i aquesta justificació, Ferran ha deixat clar que tornarà a marcar gols: “Estic tranquil, vaig pel bon camí. Els gols són ratxes, a vegades entren i a vegades no. S’ha de ser constant i estar tranquil mentalment. Quan entri una, entraran totes. S’ha de ser positiu”. Finalment, el davanter de Foios ha acabat les seves declaracions amb un repte sorprenent: vol lluitar per la Lliga. “Sempre que hi hagi opcions, ho lluitarem fins a l’últim minut”, ha assegurat.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Onze jugadors del Barça no fan festa i es presenten a l’entrenament
Notícia: Onze jugadors del Barça no fan festa i es presenten a l’entrenament
Comparteix
Xavi Hernández havia donat un descans de tres dies a la plantilla després de la victòria contra l'Athletic
El gran assenyalat de l’empat del Barça contra el Nàpols
Notícia: El gran assenyalat de l’empat del Barça contra el Nàpols
Comparteix
El debut dels blaugranes a l'Europa League podria haver acabat amb victòria amb un Ferran Torres més encertat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a març 02, 2022 | 17:34
    Narcís març 02, 2022 | 17:34
    Som-hi, Ferran!! PD : vals molt.. no ens deixem dur per aquests moments !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa