Món Esport
Onze jugadors del Barça no fan festa i es presenten a l’entrenament

L’alegria i la il·lusió a can Barça no s’atura. Després de la golejada dels blaugranes a l’Athletic Club que va despertar l’eufòria dels culers al Camp Nou, el tècnic Xavi Hernández va donar tres dies de festa als seus jugadors, que no estaven citats a entrenar fins al dijous. Tanmateix, l’entrenador terrassenc ha vist com una gran comitiva de voluntaris s’ha presentat a les instal·lacions de l’entitat blaugrana per entrenar de totes maneres i sense estar obligats, demostrant així una gran implicació i compromís amb el projecte del tècnic català.

La llista de jugadors que han entrenat de forma voluntària

El nombre total de futbolistes voluntaris a l’entrenament ha estat d’onze noms, cosa que configura una llista que ha fet molta patxoca. Els jugadors en qüestió han estat molt significatius, ja que, per exemple, s’hi han presentat les quatre vaques sagrades de l’equip, els quatre capitans, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Sergi Roberto. Tots ells, excepte l’últim que està lesionat, estan recuperant la seva millor versió des de l’arribada del seu antic company i amic Xavi Hernández a la banqueta. Han passat d’estar discutits per l’afició a encaixar de meravella a la pinya de veterans i joves que està configurant el tècnic egarenc.

D’altra banda, també hi han anat dos jugadors a la recerca de més minuts, com són els davanters Memphis Depay i Martin Braithwaite. Després de recuperar-se de lesions de llarga durada, tots dos han vist com els altres atacants de l’equip els hi han tret el lloc. Tot i això, han demostrat compromís i ganes de recuperar la seva condició de jugadors fonamentals o, com a mínim, importants a l’equip i han entrenat sense necessitat de fer-ho. La llista la tanquen Dani Alves, que als seus 38 anys manté la il·lusió del primer dia, Ferran Torres, que d’aquesta manera continua treballant per recuperar el gol i les condicions amb les quals va enlluernar Pep Guardiola, Ter Stegen, que també vol tornar a la seva millor versió, i Frenkie de Jong i Pedri González, que tot i trobar-se en un moment molt dolç, són ambiciosos i no en tenen prou amb el que han donat fins al dia d’avui.



Més notícies
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Xavi compara Pedri amb una llegenda del Barça i un dels seus millors amics
Notícia: Xavi compara Pedri amb una llegenda del Barça i un dels seus millors amics
Comparteix
El tècnic blaugrana ha assegurat que el canari és "el millor talent del món"
Aubameyang fa una tombarella per celebrar un gol | FC Barcelona
La ‘xavineta’ no s’atura, el Barça brilla i el Camp Nou embogeix (4-0)
Notícia: La ‘xavineta’ no s’atura, el Barça brilla i el Camp Nou embogeix (4-0)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat l'Athletic Club amb una nova exhibició de futbol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa