Món Esport
Xavi compara Pedri amb una llegenda del Barça i un dels seus millors amics

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després de la victòria del seu equip contra l’Athletic Club al Camp Nou per una contundent golejada de quatre gols a zero. Malgrat que no n’ha marcat cap, ni tampoc no ha assistit, el gran protagonista del Barça ha estat el jove migcampista Pedri González, que ha liderat l’equip com si tingués dècades d’experiència en això del futbol d’elit, quan només té dinou anys i fa un any i mig ningú no sabia ni qui era. De la mateixa manera que ha anat fent Xavi en les darreres rodes de premsa, s’ha desfet en elogis cap a la jove promesa blaugrana: “Ja ho vaig dir l’altre dia, jo no he vist en el món un talent com ell. Hi ha jugadors amb característiques similars com De Bruyne o Modric, però cap amb el seu talent. Si parlem de talent pur, és el millor del món sense cap mena de dubte”.

Xavi compara Pedri amb Andrés Iniesta

Però els elogis de Xavi no s’han quedat aquí. Mentre la premsa i fins i tot els aficionats eviten fer gaires comparacions per no pressionar el jove migcampista, el seu entrenador ha tirat pel dret i ha dit el que molts pensen: “Em recorda molt a l’Andrés, a l’Iniesta, salvant les distàncies”. D’aquesta manera, el tècnic egarenc ha demostrat que la pressió no és un problema per al futbolista canari i ha deixat anar aquesta bomba davant dels mitjans de comunicació, que farà que a partir d’ara sigui encara molt present la comparació entre tots dos jugadors.

Les paraules de Pedri

Tot i que el Camp Nou sencer, la premsa i el planeta futbol en general s’han rendit als peus de Pedri, ell ha atès els micròfons després del partit i s’ha mostrat extremadament humil, com sempre. Ha afirmat que encara “no és ningú” al món del futbol i que “em queda molta feina per fer”. Ara bé, amb un Golden Boy i un Trofeu Kopa a la butxaca, entre moltes altres distincions individuals, no hi ha cap mena de dubte que ja és algú al món del futbol i que està cridat a ser, fins i tot, el millor jugador de tots en un futur no molt llunyà.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren el gol de Dembélé | FC Barcelona
Dembélé ofereix la pau a l’afició del Barça amb 23 minuts d’escàndol
Notícia: Dembélé ofereix la pau a l’afició del Barça amb 23 minuts d’escàndol
Comparteix
El francès ha fet un gol i dues assistències contra l'Athletic Club després de sortir a la segona part
Aubameyang fa una tombarella per celebrar un gol | FC Barcelona
La ‘xavineta’ no s’atura, el Barça brilla i el Camp Nou embogeix (4-0)
Notícia: La ‘xavineta’ no s’atura, el Barça brilla i el Camp Nou embogeix (4-0)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat l'Athletic Club amb una nova exhibició de futbol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa