Les autoritats brasileres paralitzen el Brasil – Argentina

L'Agència Nacional de Vigilància Sanitària ha intentat deportar a quatre jugadors d'Argentina

El partit entre Brasil i Argentina de la fase de classificació pel Mundial 2022 ha durat quatre minuts. Diversos membres de l’Agència Nacional de Vigilància Sanitària del Brasil han entrat al camp amb l’objectiu de deportar del país als quatre jugadors argentins que disputen la Premier League: Giovani Lo Celso, Cristian Romero, Emiliano Buendia i Emiliano Martínez.

Davant d’això, els jugadors de la selecció ‘albiceleste’ han respost defensant els seus companys i han estat a punt d’arribar a les mans amb les autoritats del Brasil. Poc després, la selecció d’Argentina ha decidit abandonar el terreny de joc, cosa que també ha fet l’equip arbitral poc després.

El motiu d’aquest embolic és que el Regne Unit es troba entre les zones que el govern del Brasil considera d’alt risc per la situació sanitària. Les persones que provenen d’aquests territoris han d’estar quinze dies en quarantena en entrar al país. Segons apunten diversos mitjans, els quatre jugadors d’Argentina que disputen la lliga anglesa havien mentit al seu formulari d’ingrés al Brasil, on havien exposat que no havien estat en cap país marcat en vermell pel govern.

Davant d’això, les autoritats brasileres s’han arribat a presentar a l’hotel de la selecció argentina per intentar que els quatre jugadors argentins de la Premier League no disputessin el partit. Val a dir que la CONMEBOL, que és l’equivalent sud-americà a la UEFA havia acordat amb les federacions de Brasil i Argentina que el duel es podia disputar amb normalitat.

Més informació

Nou comentari