Món Esport
Koeman i Pjanic no es van entendre des de bon principi
  • CA

Miralem Pjanic ha deixat el Barça aquesta setmana per marxar cedit al Besiktas aquesta setmana. El migcampista no ha tingut pèls a la llengua després de deixar el club blaugrana i ha carregat amb força contra el tècnic culer, Ronald Koeman, en una entrevista al diari Marca.

El futbolista afirma que Koeman “em va fer la creu” i l’acusa de desatendre els jugadors que no són titulars: “Els que no jugàvem fèiem un entrenament dur mentre la resta es recuperaven. Ell mai venia a veure com entrenàvem els suplents. Així com et pots motivar?”. El jugador bosnià assegura que això últim és una falta de respecte per part del tècnic.

Un dia després d’això, Mundo Deportivo i Sport han explicat les causes que podrien haver motivat la falta d’entesa entre Pjanic i Koeman. Tot va començar abans de l’inici del curs. El migcampista va patir la covid-19 durant les seves vacances, això el va obligar a començar a entrenar-se més tard i al marge de la resta de l’equip. L’exblaugrana assegura que durant els dies on va entrenar en solitari “Koeman no va venir a parlar amb mi en cap moment“.

El diari Sport assegura el to físic del jugador i el seu nivell durant els primers entrenaments no estava a l’altura del dels seus companys quan el migcampista es va incorporar al grup. Segons aquest mitjà, el futbolista confiava a anar recuperant el to a poc a poc, però Koeman va perdre la paciència ràpidament en interpretar que Pjanic no ho estava donant tot.

A més, El Mundo Deportivo assegura que Ronald Koeman considerava que Pjanic era massa defensiu i no s’adaptava del tot a la seva idea de joc. Aquest mitjà assegura que l’holandès vol que el jugador que ocupa la posició de pivot pressioni ben amunt al rival i el tècnic considerava que el bosnià no complia aquesta condició.

Finalment, l’aparició de Pedri també va perjudicar les opcions de l’ex de la Juventus perquè el canari es va fer intocable al mig del camp juntament amb Busquets i De Jong. Un cop Ronald Koeman va trobar el seu trio de confiança a la zona de creació, ja no va haver-hi modificacions en l’onze habitual.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman publica per error a Twitter un vídeo de Peppa Pig
Notícia: Koeman publica per error a Twitter un vídeo de Peppa Pig
Comparteix
El tècnic ha esborrat el tuit de forma immediata
Miralem Pjanic, en arxiu | Europa Press
Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Notícia: Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Comparteix
El bosnià assegura que s'ha sentit ignorat i menyspreat per Ronald Koeman

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa