L’Atlètic ensopega: el Barça es pot posar a un punt del liderat (1-0)

En els últims dos mesos, l'Atlètic s'ha deixat la meitat dels punts que ha disputat

Hi ha Lliga. Sóna com a un tòpic, però és així. I el doblet, a cada setmana que passa, esdevé un objectiu més realista pels blaugrana. Aquesta nit, l’Atlètic de Madrid ha ensopegat davant el Sevilla. Els del Cholo estan immersos en una dinàmica tan negativa, que en els últims dos mesos han sumat només la meitat dels punts que han disputat. Les úniques tres victòries en els últims vuit partits són un gran indicador del moment de l’equip madrileny.

Els matalassers ja han fet una mala primera part. De fet, fins i tot, el Sevilla ha tingut la possibilitat d’avançar-se en el marcador, però Lucas Ocampos ha fallat el penal. El porter, Oblak, ha estat un altre cop el salvador. Així i tot, el Sevilla no s’ha arronsat i el setge a la porteria de l’Atlètic ha continuat.

Els del Cholo ja no transmeten la mateixa sensació que a la primera volta. L’equip ha perdut ritme, i ho ha acabat pagant. Jesús Navas, un dels més destacats del partit, ha fet una bona jugada per la seva banda, i ha assistit a un Marcos Acuña que no ha perdonat. Faltaven 30 minuts pel final, i l’Atlètic ha posat ganes, però ja no han estat suficients. Demà, el Barça es pot posar a un punt de distància. Hi ha Lliga, hi ha esperança.

Més informació

Nou comentari